Νίκος Μουτσινάς: Η πρόταση του ΣΚΑΪ...

5


Ο ΣΚΑΪ επιθυμεί να κρατήσει στο δυναμικό του τον Νίκο Μουτσινά παρά τα όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα σε σχέση και με τα νούμερα τηλεθέασης της φετινής σεζόν που κάνει το «Καλό Μεσημεράκι».


Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει συνάντηση του Νίκου Μουτσινά με ανώτερο στέλεχος του σταθμού προκειμένου να συζητήσουν όσα έχουν ήδη πει και τηλεφωνικά. Η πρόταση που του έγινε και θα πέσει στο τραπέζι φαίνεται ότι τον ικανοποιεί. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο Χαμογέλα και πάλι, από ότι φαίνεται η πρόταση του καναλιού είναι διπλή αφού αφορά μια εκπομπή στην απογευματινή ζώνη η οποία θα προβάλλεται ίσως 2 με 3 φορές την εβδομάδα ενώ το κανάλι δεν είναι αρνητικό και στο να αναλάβει ο παρουσιαστής και ηθοποιός ταυτόχρονα και μια βραδινή εκπομπή.



Άλλωστε, όπως πολλές φορές έχει αναφέρει και ο ίδιος ο Νίκος Μουτσινάς η καθημερινή εκπομπή τον έχει κουράσει ενώ πάντα επιθυμούσε και μια εκπομπή στην βραδινή ζώνη.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αηδία καταντησε ο Νίκος Μουτσινάς, η εκπομπή του, μας ξενερώσε, δεν το βλέπω να έχει μέλλον, αφού είναι μια κατηγορία από μόνη της, μια παταγωδης αποτυχία, κάτι μου λέει ότι θα κοπεί, άντε γεια μάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παταγωδώς αποτυχία δεν είναι σε καμία περίπτωση. Σημειώνει ποσοστά πέριξ του 8-14%, ενώ η άνοδος μετά την έναρξη του Survivor είναι εμφανής. Σε σχέση με τις υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού, σημειώνει σταθερά καλύτερα ποσοστά. Ωστόσο, όντως ισχύει ότι ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η εκπομπή και να δώσει την θέση της σε κάποιο άλλο project.

      Διαγραφή
    2. Καλά δεν ντρέπεσαι; Έχεις εσύ προσωπικά κάποια λατρεία, για τον εκπομπή του Μουτσινά; Αλλιώς πώς να εξηγηθεί τόση αγάπη για τον τώρα πια ξενέρωτο; Ντροπή σου πραγματικά.

      Διαγραφή
    3. Είσαι ο λόγος που μας κλειδώνουν τα σχόλια, τοξικέ φίλε χρήστη. Άσε μας να έχουμε τις απόψεις μας, και άσε και τα προσωπικά σχόλια για εμάς ή για τους ανθρώπους της τηλεόρασης.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !