Όχι, εγώ δεν ανανέωσα. Δεν ξέρω τι θα κάνω...

1




Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και τη Σοφία Μανουσακίδου μίλησε η Ματίνα Νικολάου. Η ηθοποιός, που καθημερινά απολαμβάνουμε ως Βάνια στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», απάντησε μεταξύ άλλων για το τηλεοπτικό της μέλλον τονίζοντας πως αυτό εξαρτάταια από το τι θα κάνει ο Νίκος Μουτσινάς. 

«Όχι, εγώ δεν ανανέωσα. Η Βάνια μπορεί να λέει ότι θέλει, η Ματίνα είναι το θέμα τι κάνει. Δεν ξέρω τι θα κάνω, εξαρτάται και από τι θα κάνει ο Νίκος. Είναι μια περίοδος που τα πράγματα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε σειρά, οπότε κι εγώ αναμένω για να δω πώς θα εξελιχθεί το μέλλον μου», είπε αρχικά η Ματίνα Νικολάου και συνέχισε για το ενδεχόμενο να τη δούμε σε κάποιο πάνελ την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν:

«Δε νομίζω πως μου ταιριάζει κάτι τέτοιο. Μου αρέσει να κάνω τηλεόραση, αλλά με την ιδιότητα του ηθοποιού. Δεν είμαι παρουσιάστρια και δεν έχω ιδέα από όλα αυτό».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η νεολαία σας θεωρεί εσάς τους παρουσιαστές καραγκιόζηδες και γελοίους, Εγώ ξέρεις τι λέω ότι καλύτερα να συνεχίσουν να δίνουν την σκυτάλη στις ελληνικές ταινίες της Φίνος φιλμ και της Καραγιάννης-Καρατζόπουλος, γιατί έτσι και αλλιώς, η ψυχαγωγικές εκπομπές δεν είναι το φόρτε του, και οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ προτιμούν μόνο την Ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !