Ανατροπές στον Έρωτα Φυγά για να συνεχίσει και τη δεύτερη σεζόν

2


Ο Έρωτας φυγάς έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό που του χαρίζει υψηλές πτήσεις που φτάνουν ακόμη και σε ποσοστά που αγγίζουν το 20% στο σύνολο του κοινού, ενώ και στο δυναμικό κοινό είναι πολύ ψηλά όπου πολλές φορές είναι πολύ κοντά σε προγράμματα που παίζουν στα απέναντι κανάλια..


Η συνέχεια αναμένεται ανάλογη και συναρπαστική όμως όσον αφορά την 2η σεζόν, αναμένεται να υπάρχουν ορισμένες διαφοροποιήσεις συγκριτικά με το τούρκικο σίριαλ, πάνω στο οποίο είναι βασισμένο αυτό του Open Beyond.


Έτσι, ορισμένοι χαρακτήρες που στο πρωτότυπο πεθαίνουν κατά την 2η σεζόν, στον Έρωτα Φυγά αναμένεται να ζήσουν και να διαγράψουν τη δική τους πορεία μέσα στη σειρά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της RealNews.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολύ φοβάμαι όμως ότι θα το ξεχειλώσουν το στόρι. Ήδη υπάρχουν πράγματα που επαναλαμβάνονται, που δεν οδηγούν πουθενά, που κουράζουν, όπως υπάρχουν και αρκετές γραφικότητες και αστοχίες είτε σεναριακές είτε σκηνοθετικές και είναι κρίμα να αμαυρώνουν το τελικό αποτέλεσμα. Μπορεί να συμφέρει το κανάλι η συνέχεια της σειράς, όμως θεωρώ ότι δεν υπάρχουν οι δεξιότητες εκείνες εκ μέρους των δημιουργών ώστε να συνεχίσει αξιοπρεπώς χωρίς να φθίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αηδία καταντησε ο έρωτας φυγάς, αυτός ο Ιάσονας έχει κανατησει κομπλεξικος εξακολουθεί να εκβιάζει την Αλεξάνδρα, με κάθε τρόπο, ενώ ξέρει πως τα συναισθήματα της για τον Μάρκο δεν μπορεί να αλλάξει για κανένα άλλο άνδρα, εκείνος όμως επιμένει να την αναγκάσει να ζει παντρεμενη μαζί του με το ζόρι, και όλα αυτά έγιναν εξαιτίας της Μαργιετας, που τα κάνει όλα αυτά για να φροντίσει ο γιος της να εξακολουθεί να είναι παντρεμένος με μια γυναίκα που δεν τον αγάπει, παρότι μέσα της γνωρίζει την μαύρη αλήθεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !