ΑΝΤ1: Οι εξελίξεις για το στήσιμο της απογευματινής ζώνης...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
14


Ο Νίκος Ευαγγελάτος με την εκπομπή  Live News καθημερινά μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών απέναντι από τον ανταγωνισμό αφού σημειώνει υψηλά νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης. Με ένα επιτελείο δημοσιογράφων με γρήγορα αντανακλαστικά έχει κατορθώσει να έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ανταγωνιστών στην απογευματινή ζώνη.

Στον ΑΝΤ1  ήθελαν με τον Γιώργο Λιάγκα να δημιουργήσουν μια δίωρη εκπομπή απέναντι από το Live Νews. Μια εκπομπή που θα ασχολείται με θέματα επικαιρότητας. Η άρνηση του παρουσιαστή να μετακομίσει στην απογευματινή ζώνη του καναλιού έχει κάνει τους υπευθύνους του σταθμού να έχουν επιδοθεί σε ένα «σαφάρι» προσώπων για να βρεθεί εκείνος ο δημοσιογράφος που θα γίνει το αντίπαλο δέος του Νίκου Ευαγγελάτου.

Δημοσιογράφοι εντός και εκτός  του σταθμού και πρόσωπα που έχουμε συνηθίσει σε εκπομπές ειδησεογραφικές έχουν δεχτεί πρόταση για να κάνουν δοκιμαστικό. Ωστόσο, μέχρι στιγμής κανένα όνομα δεν έχει κάνει ραντεβού. Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag.gr, δεν αποκλείεται μετά το Πάσχα να ξεκινήσουν τα πρώτα δοκιμαστικά και μην σας φανεί περίεργο αν απέναντι από τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο ΑΝΤ1 επιλέξει κάποια κυρία της ενημέρωσης για να κονταροχτυπηθεί στην τηλεοπτική αρένα με τον δημοσιογράφο του Mega.


Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γιατί αυτό το κανάλι προσπαθεί συνέχεια να αντιγράψει πετυχημένες συνταγές αντίπαλων καναλιών και μάλιστα μετά από χρόνια? Επίσης αν η εκπομπή που θα προβάλλουν δεν πάει καλά, ή θα την κόψουν ή θα αρχίσουν τις αλλαγές ώρας, δεν θα της δώσουν καν χρόνο να γίνει συνήθεια και να τη μάθει ο κόσμος όπως με την Κουτσελίνη και τον Ευαγγελάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίση ταυτότητας λέγεται.Πως το καταφεραν στον Αντ1 και έχουν χάσει τον χαρακτήρα και την ταυτότητα του καναλιού μόνο αυτοί ξέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα τα κανάλια έχουν αντιγράψει τα προγράμματα του ΑΝΤ1 εδώ και χρόνια, πλάκα μου κάνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα αστειεύεσαι βέβαια. εκτός κι αν δε βλέπεις άλλο κανάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλή κίνηση απλά καλυτερα ας φέρουν παρουσιαστή\α εκτός Αντ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ant1 αντιγράφει και πάλι το mega σαν τον παλιό καλό καιρό 😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ότι ο Ant1 πιστεύει ότι θα περάσι τον Ευαγγελάτο με ξεπερνά!!! Ας περάσει το Μακεδονία ΤV και μετά βλέπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντικειμενεικά, να θυμίσω ότι ο Αντ1 πρώτος καθιέρωσε την πολύ πρωινή ζώνη 7-10,την πρωινή ζώνη 10 -1,καθιέρωσε πρώτος τις μεσημεριανές κοινωνικές εκπομπές να θυμίσω το Κεντρί με την Νατάσα Ράγιου,πρώτος καθιέρωσε τις απογευματινές εκπομπές με Μικρούτσικο και Στεφανίδου!Ακόμα πρώτος έφερε τα τηλεπαιχνίδια στην Ελλάδα και τα σόου,και πρώτος καθιέρωσε τις καθημερινές σαπουνόπερες στην βραδινή ζώνη!Τα υπόλοιπα κανάλια με πρώτο το Μέγκα το αντίγραφαν!Οτι και αν έκανε το Μέγκα απο το 1990 να κτυπήσει τον Αντ1 σ αυτές τις ζώνες μέχρι το 2005 δεν τα κατάφερε ποτέ!Ακόμα και μετά μόνο στην βραδινή ζώνη κατάφερε το Μεγκα να κτυπήσει τον Αντ1!Πρώτος ο Αντ1 πρωτοτύπησε με πολλές επιτυχημένες ψυχαγωγικές και κοινωνικές εκπομπές,τηλεπαιχνίδια και σόου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως και ο Ant1 εφηύρε την τηλεόραση? Αντιγραφή του εξωτερικού!!!

      Διαγραφή
  9. Εννοείται ότι ο Αντ1 έπαιρνε ιδέες απο το εξωτερικό,δεν είπαμε το αντίθετο αλλά πρωτοτύπησε με το ξεκίνημα του το 1990 στην Ελλάδα και έκανε πολύ πετυχημένες εκπομπές σε όλες τις ζώνες που τα υπόλοιπα κανάλια αντίγραψαν το προφίλ του καναλιού αυτού κάνοντας πανομοιότυπες εκπομπές πολλές φορές χωρίς επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν? ο αντ1 μια ζωή έτρεχε πίσω από τα άλλα κανάλια. δεν έκανες ποτέ σου ζάπινγκ να δεις ποιος έκανε τι και πότε?

      Διαγραφή
  10. Λίγη αντικειμενικότητα δεν βλάπτει,μην κάνετε διακρίσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακόμα και τα reality πρώτος ο Αντ1 έφερε στην Ελλάδα και μετά ακολούθησαν τα υπόλοιπα κανάλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν πας πίσω στην δεκαετία του '90 και μετά θα δεις ότι το Μέγκα έτρεχε πίσω απο τον Αντ1 και μετά ακολούθησαν τα υπόλοιπα κανάλια!Πρώτος ο Αντ1 έχτισε την πρωινή ενημερωτική ζώνη,τα πρωινό με Κορομηλά που μετά το Mεγκα έκανε και αυτο πρωινάδικο, έχτισε τις μεσημεριανές εκπομπές, τα σόου τύπου Ciao Ant1,έφερε τα τάλεντ σόoυ και τα reality πρώτος στην Ελλάδα ενώ πρώτος έκανε και τα τηλεπαιχνίδια να θυμίσω τον Τροχό της τύχης με Πολυχρονίου!Να θυμίσω και τις καθημερινές σειρές που πρώτις έκανε, την Λάμψη και το Καλημέρα ζωή που για πολλλά χρόνια το Μεγκα προσπαθούσε να χτυπήσει με παρόμοιες σειρές χωρίς επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !