Μάθαμε τι ετοιμάζει ο Λάμπρος Φισφής στο STAR

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Μπορεί το Dancing with the Stars να ολοκληρώθηκε για φέτος, ωστόσο ο Λάμπρος Φισφής συνεχίζει στο STAR και μάλιστα χωρίς ανάσα, αφού ετοιμάζει μια εκπομπή έκπληξη που δεν έχει ξαναβγεί στην Ελλάδα! 

Ο stand up comedian έχει ήδη βρει το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα στην τηλεόραση και μάλιστα αυτή τη φορά, χωρίς να βρίσκεται στο πλευρό της Βίκυς Καγιά. Αναλαμβάνει την παρουσίαση ενός comedy panel show, στο STAR, που μάλιστα γεννήθηκε στην Αυστραλία εν μέσω κορωνοϊού. Το παιχνίδι ακούει στο όνομα “The Hundred”, και στην Ελλάδα θα ονομάζεται “Οι 100”!

Το όνομα “Οι 100” προκύπτει από τους 100 Έλληνες που έχουν επιλεγεί για να αντιπροσωπεύουν τη δημογραφική σύνθεση της Ελλάδας! Μάλιστα, στο πλατώ, το οποίο είναι ήδη έτοιμο, ενώ έχουν ξεκινήσει και τα γυρίσματα για να βγει το πρότζεκτ άμεσα στον αέρα, θα υπάρχουν καλεσμένοι!

Συμμετέχουν ζωντανά σε δημοσκόπηση για να δώσουν την στατιστική τους άποψη για τη χώρα ενώ οι τρεις συμμετέχοντες αναλύουν τις ερωτήσεις και μοιράζονται τις δικές τους εμπειρίες. Σπέσιαλ γκεστ εμφανίζονται και θέτουν τις δικές τους ερωτήσεις. Το τρέιλερ έχει επίσης ήδη γυριστεί, ενώ ο κωμικός με το τρομερό χίουμορ, έχει ήδη προαναγγείλει την εκπομπή, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Πηγή: youfly.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !