Survivor: Δάκρυσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με τα λόγια του Άρη Σοϊλέδη

Άρης Κατσιφής
0


Την πιο ευάλωτη της πλευρά παρουσίασε, στο Survivor της Τετάρτης, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου όταν οι δυο ομάδες συνάντησαν τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού.

Αφορμή στάθηκαν τα λόγια του Άρη Σοϊλέδη σχετικά με τη διένεξη που είχε ο ίδιος με την Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά το τέλος του αγωνίσματος επάθλου στο ίδιο επεισόδιο.

Έτσι, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου θέλησε να αποσαφηνίσει τη δική της θέση δίχως να μπορέσει να διαχειριστεί πλήρως τη συναισθηματική της φόρτιση. » Μετά το τέλος του αγώνα είμαστε 19 άτομα και τσακώνονται ασταμάτητα. Δεν σταματάει αυτό το πράγμα και για αυτό τον λόγο δεν πήρα θέση εκείνη τη στιγμή γιατί ήθελα να λήξει όσο πιο γρήγορα γινόταν και με το που έληξε αυτό το πράγμα, το πρώτο που έκανα ήταν να πιάσω την Ασημίνα και να της πω πως κατά τη δική μου άποψη είναι λάθος».

«Άρη, επειδή αυτό το πράγμα θα συζητηθεί και στην καλύβα, πιστεύεις ότι δεν θα πάρω τη θέση του δίκαιου; Επειδή έχουμε κοιμηθεί μαζί θα έπρεπε με ξέρεις λίγο παραπάνω. Βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα και δεν θα έπρεπε να τα βγάζεις. Θα έπρεπε να σκεφτείς λίγο και τη δική μου θέση, πως ένιωθα και γω εκείνη την ώρα και όχι μόνο πως ένιωθες εσύ εκείνη τη στιγμή» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο Survivor.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !