Αλέξης Παπάς: Ο λόγος που είπε «ναι» στο The Bachelor

1

Στο περιοδικό ΟΚ! και την Κάλλια Καστάνη παραχώρησε  συνέντευξη ο νεος Bachelor, ο Αλέξης Παππάς. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε γιατί είπε “ναι” στο ριάλιτι αγάπης. 

Για όσα κάνουμε στη ζωή πρέπει να υπάρχει ένας καλός λόγος. Αναρωτιέμαι ποιος ήταν ο δικός σου λόγος για να πεις «ναι» στο The Βachelor 2. Σκέφτηκες ότι ήταν μια ευκαιρία για να ξανασυστηθείς στον κόσμο με άλλο τρόπο;

Δεν είπα «ναι» στο The Bachelor για να αποδείξω κάτι στον κόσμο. Ο λόγος ήταν η ανάγκη μου να βιώσω μια νέα εμπειρία που έχει να κάνει με τα συναισθήματα. Η εποχή μας, η πρόοδος της τεχνολογίας, όλα μας σπρώχνουν σε έναν μοναχικό τρόπο ζωής, που γίνεται ακόμα πιο αφόρητος αν συνυπολογίσεις και την κατάσταση της πανδημίας, της καραντίνας, του εγκλεισμού κ.λπ. Όλα αυτά δεν μας επιτρέπουν να κυκλοφορούμε έξω ελεύθερα βιώνοντας εκατό τοις εκατό αυτό που θέλουμε. Το να βρίσκεσαι αυτή την εποχή σε έναν χώρο προστατευμένο και να μπορείς να επικοινωνείς καθημερινά τα συναισθήματά σου σε κάποιους ανθρώπους είναι ένα απίστευτο προνόμιο, μια πολυτέλεια.


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !