Γιώργος Παρτσαλάκης: Ο λόγος που είπε «ναι» στην «Γη της ελιάς»

2

Για την συνεργασία του με τον Αντρέα Γεωργίου αλλά και την συμμετοχή του στην «Γη της ελιάς»,μιλησε σε συνέντευξη που πρα ώσης Ε στο TV24 ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Το όνομά σας έχει πλέον συνδεθεί με τον Αντρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου...

«Τέσσερα χρόνια τώρα συνεργαζόμαστε. Και εκείνοι έμειναν ευχαριστημένοι από εμένα αλλά και εγώ από εκείvoυς και τον εαυτό μου μέσα στις σειρές τους. Οπότε γιατί όχι; Βέβαια, ίσως κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει γιατί η μονοτονία κάνει κακό...».

Ο Αντρέας Γεωργίου πάντα σας δίνει διαφορετικούς ρόλους

«Είναι ευφάνταστο παιδί, με γνώση πάνω στο αντικείμενο. Είναι απίστευτα ήρεμος και παραγωγικός, που μόνο τον καλύτερό σου εαυτό μπορεί να σου βγάζει. Έχει μια φοβερή ικανότητα να παίρνει από τον ηθοποιό ό,τι καλύτερο έχει εκείνη τη στιγμή. Και το θέμα είναι πως είναι ένα νέο παιδί με γνώσεις και ανθρώπινη συμπεριφορά».

Άρα όταν σας έκανε πρόταση για τη «Γη της ελιάς» δεν δυσκολευτήκατε να πείτε το ναι, δεδομένης βέβαια και της επιτυχίας που γνωρίζουν οι σειρές του.

«Είπα αμέσως το ναι όχι λόγω της επιτυχίας, αλλά λόγω του σεβασμού που έδειξαν προς το πρόσωπό μου στα χρόνια της συνεργασία μας. Είπα λοιπόν το ναι με την προϋπόθεση ότι θα συνεχίσουν να με σέβονται από άποψη κειμένου-σεναρίου. Δεν θα μπορούσα να είμαι στη σειρά για να είμαι. Toυς είπα πως θέλω να βρίσκομαι στη νέα τους δουλειά ουσιαστικά και όχι γιατί υπάρχει χημεία μεταξύ μας».




Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πώς γίνεται ο ηθοποιός αυτός να πάιζει αποκλειστικά σε έργα συγκεκριμένων σεναριογράφων. Κάποτε έπαιζε αποκλειστικά στις σειρές του Καπώνη και πλέον αποκλειστικά στον Γεωργίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ίσως να τον ικανοποιούν οι συνθήκες που υπάρχουν εκεί. Αν τώρα μπορούσε να πει κάποιος ότι δύσκολα θα έβαζε τον Παρτσαλάκη σε κάποια σειρά κι έτσι κατέληξε αναγκαστικά στον Γεωργίου, πριν από 20 χρόνια που ήταν περιζήτητος μπορούσε να πάει σε ποιον ήθελε, άρα συνειδητά επιλέγει τις σταθερές ομάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !