Δανάη Μπάρκα: Η ανάρτηση λίγο πριν την πρεμιέρα

0


Πρεμιέρα κάνει την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 10:50, η εκπομπή  «Πάμε Δανάη» στο MEGA. Η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της της φίκους την χαρά και την αγωνία της.

«Αγαπητό μου ημερολόγιο, τώρα που σου γράφω είναι περίπου 46 ώρες πριν από την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν. Για σένα μπορεί να είναι ασήμαντο, για εμένα καθόλου… Ο καθένας έχει την καθημερινότητα του. Θέλω όμως να γράψω ποσό χαρούμενη είμαι που θα λέμε καλημέρα και θα κάνουμε οοο,τι περνάει από το χέρι μας για να χαμογελάμε.Είμαι και αγχωμένη για να λειτουργήσουν όλες οι ιδέες μας, να περάσουμε ωραία, να γίνουμε ένα και να ξεκινάει η μέρα μας δυνατά. Δεν φαίνεται η «δουλειά» πίσω από μία εκπομπή πολλές φορές. Δεν φαίνεται το άγχος, η αγωνία για ένα ωραίο θέμα, η ευθύνη ότι σε βλέπουν όποτε οφείλεις να έχεις σεβασμό και να προσεχείς τι λες, η απόγνωση όταν τελευταία στιγμή αλλάζουν οι καταστάσεις και μένεις με άδειο χρόνο και τρέχεις πανικόβλητος να δεις τι θα κάνετε διότι κάποιος είναι σπίτι και περιμένει να δει ενδιαφέροντα πράγματα».

«Μια εκπομπή μπορεί φαινομενικά να αποτελείται από μια άμορφη παρέα που λέει τα νέα όμως αλήθεια, δουλεύουν τοοοοσοι άνθρωποι πίσω για να υλοποιηθεί, υπάρχουν τοοοσοι παράγοντες προκειμένου να συμβεί, υπάρχει τόση σκέψη, τόσος κόπος, τόσα χέρια, τόσα μυαλά για να περάσουν λίγες ώρες με ροή, με συνέπεια, με οργάνωση.. που όταν άρχισα να τα συνειδητοποιώ δεν το πίστευα. Είναι τόσο ωραίο να δημιουργείς νέες σχέσεις με κόσμο που δεν ξέρεις και να γίνεστε φίλοι, γνωστοί, παρέα» συμπληρώνει η ηθοποιός και παρουσιάστρια. «Είναι υπέροχο να λαμβάνεις μηνύματα εμψύχωσης, είναι υπέροχο να αγαπάς και να αγαπιέσαι με αγνώστους, είναι συγκινητικό να σε περιμένει κάποιος για να πιει καφέ μαζί σου. Το καλοκαίρι που πέρασε ήταν φρικτό, πρακτικά και ψυχολογικά, για όλους μας… το φθινόπωρο θα ξεκινήσει με χαμόγελα, με αλήθεια, με ανθρωπιά, με χιούμορ και εκπλήξεις».


«Είναι ευλογία η ζωή, είναι ευλογία να κάνεις πράγματα που αγαπάς, είναι ευλογία να περιτριγυρίζεσαι από ωραίους ανθρώπους και το εύχομαι σε όλους. Τα πράγματα όταν τα κανείς με αγάπη – είτε δουλεύεις σε μια εκπομπή, είτε σε υπηρεσία, είτε στον δήμο – λάμπουν από φως. Οοο,τι δουλειά και να κάνεις – δεν παίζει κανένα ρόλο τι και που – καν την με αγάπη, όλες οι δουλειές έχουν την δίκη τους σημασία και σπουδαιότητα… βρες την αγάπη, κι ακολούθησε την».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !