«House of Fame»: Η Τάμτα, η Φουρέιρα και το βέτο του Μουτσινά

Χρήστος Παναγούλης
2


Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ, καθώς ετοιμάζονται με την είσοδο του 2021 να βγάλουν στον αέρα όχι ένα, αλλά δύο talent shows. O λόγος φυσικά για το «House of Fame» και το «The Masked Singer». Για το δεύτερο μάλιστα έχουν ήδη συμφωνήσει ο Σάκης Ρουβάς, για την θέση του παρουσιαστή και ο Νίκος Μουτσινάς, για μια από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής.

Όσο για το «House of fame», φαίνεται ότι το επικρατέστερο πρόσωπο αυτήν την στιγμή για να βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης δεν είναι άλλο από την Τάμτα. Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να είχε ακουστεί έντονα και το όνομα της Ελένης Φουρέιρα, όμως σύμφωνα με την «Espresso» ο Νίκος Μουτσινάς άσκησε βέτο στους ιθύνοντες του σταθμού, αφού θέλει την τραγουδίστρια δίπλα του, στην κριτική επιτροπή του «The Masked Singer». Άλλωστε, οι δύο καλλιτέχνες έχουν μεταξύ τους μια μοναδική χημεία, η οποία θέλουν να βγει και στον τηλεοπτικό φακό.

Έτσι, όλα δείχνουν πως την παρουσίαση του «House of Fame» μάλλον θα αναλάβει η Τάμτα, αφού ο λόγος του Μουτσινά περνάει στο κανάλι.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ποια Τάμτα καλέ και ποια Φουρέιρα??? Ποιο ταλέντο έχουν αυτές οι κοπέλες στην παρουσίαση? Είμαι εντελώς αντίθετος με όλη αυτή τη ...μόδα τραγουδιστές και ηθοποιοί επειδή δεν δουλεύουν πια όπως παλιά και δεν βγάζουν τα χρήματα που έβγαζαν (πλέον με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν δουλευουν και καθόλου...) να την πέφτουν ΟΛΟΙ πάνω στην τηλεόραση ως εύκολη λύση.

    Θα συμφωνήσω με αυτό που είχε πει ο Αρναούτογλου πρόσφατα...ΑΛΛΟ παρουσιαστής, ΑΛΛΟ ηθοποιός, ΑΛΛΟ τραγουδιστής, ΑΛΛΟ youtuber.

    Αν ειναι έτσι όταν περάσει η πανδημία να βγει και ο Αραούτογλου, ο Λιάγκας ή η Στεφανίδου στην παραλιακή πλάι στον Νίκο Βέρτη για κανα έξτρα μεροκάματο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Malista pou katantisame na askei kai veto o moutsinas..... Mhn ksexname opou kai an exei kanei o moutsinas to vradi,,, exei paei apato

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !