Μαρία Γεωργιάδου: «Τον πρώτο καιρό έβλεπα τι γίνεται και ανησυχούσα για τον γιο μου»

Χρήστος Παναγούλης
0

Στο «Λοιπόν» και στην Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη η Μαρία Γεωργιάδου, η οποία μίλησε για την κατάσταση που ζούμε πλέον με τον κορωνοϊό αλλά και πως νιώθει που ο γιος της βρίσκεται για σπουδές στην Αμερική, όπου μετρά τα περισσότερα κρούσματα.

Ο γιος σου, ο Αλκιβιάδης, βρίσκεται για σπουδές στην Αμερική, τη χώρα με τα περισσότερα κρούσματα Covid-19 καθημερινά, αλλά και θανάτους από τον ιό.
Ο Αλκιβιάδης σπουδάζει ακόμα εκεί, μένει εκεί, όπου έγιναν όλες οι αλλαγές που έχουν γίνει κι εδώ, δηλαδή, διαδικτυακά μαθήματα, εκεί δεν υπήρχαν μηνύματα για τη μετακίνηση, αλλά από την πρώτη στιγμή φορούσαν μάσκα παντού.

Πόσο καιρό έχεις να τον δεις;

Έχω αρκετό καιρό να δω τον γιο μου, αλλά μιλάμε κάθε μέρα, τον βλέπω διαδικτυακά σε skype, face time, απ’ όπου μου επιτρέπει η τεχνολογία, είναι κι αυτό μια επαφή, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα.

Το ότι βρίσκεται μακριά σου, με τόσες χιλιάδες κρουσμάτων καθημερινά, χιλιάδες θανάτους, ως μητέρα δεν σ’ έχει ανησυχήσει περισσότερο, δεν φοβάσαι;

Τον πρώτο καιρό, που τα πράγματα έφτασαν σε τραγικά σημεία εκεί, φυσικά ανησυχούσα πάρα πολύ, έβλεπα συνέχεια τι γίνεται, μιλούσα μαζί του για τους τρόπους που θα μπορούσα να τον προφυλάξω.

Τι σου λέει για την κατάσταση εκεί όπου βρίσκεται;

Αυτός κι όλοι του οι φίλοι, είναι παντού με μάσκα, προσέχουν κι αισθάνονται την ευθύνη για τους γύρω τους, λειτουργούν ώριμα. Στο ξεκίνημα όλων αυτών, ήταν ακόμα μεγαλύτερη η αγωνία μου καθημερινά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !