Alpha: Έρχεται νέο ριάλιτι με ζευγάρια

Χρήστος Παναγούλης
1

Με ακόμα μεγαλύτερη δόση ριάλιτι αναμένεται να βγει ο Alpha στον β’ μισό της σεζόν, αφού το πείραμα με το «Bachelor» και τον «Εφιάλτη στην κουζίνα» απέδωσε καρπούς. Έτσι, στο κανάλι της Κάντζας ετοιμάζουν ένα νέο ριάλιτι σχέσεων, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Φλεβάρη. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, πρόκειται για ακόμη ένα ριάλιτι εγκλεισμού, στο οποίο βλέπουμε ζευγάρια να μένουν όλα μαζί σε ένα σπίτι και να περνούν από δοκιμασίες, τεστάροντας όχι μόνο τις αντοχές αλλά και την σχέση τους. Το ζευγάρι που θα καταφέρει να κερδίσει τις αποστολές και να βγει αλώβητο από αυτή τη δύσκολη συνθήκη είναι αυτό που θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο. 

Σε κάθε περίπτωση, οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα, καθώς αυτές τις μέρες διαμορφώνεται το budget για την νέα χρονιά.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν είναι το Temptation Island θα γίνει πάταγος. Αλλά Alpha είναι, όποτε τζάμπα κόπος.
    Από τότε που το κανάλι ανήκει στο Star ... κάνουν τηλεόραση από τα Lidl.

    Το πρόγραμμα θέλει καλή επιλογή παικτών και ανθρώπων που θέλουν να χωρίσουν ή να απατήσουν την σχέση τους. Ζευγάρια που έχουν ανοιχτή σχέση ή η σχέση τους διαρκεί ένα μήνα ... είναι λίγο λάθος. Ένα από τα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού είναι η ζήλεια, η εμπιστοσύνη και η αγάπη που έχουν τα ζευγάρια.

    Πέντε ζευγάρια (αγαπημένοι, ερωτευμένοι κτλ)
    Μια παρουσιάστρια (ιντριγκαδώρα)

    Τα ζευγάρια λοιπόν χωρίζουν για δέκα μέρες σε δυο ομάδες άνδρες και γυναίκες.

    Η παραγωγή κλείνει δυο σπίτια, το ένα βρίσκεται περίπου πέντε χιλιόμετρα μακριά από το άλλο.

    Οι πέντε άνδρες θα μπουν στο ένα σπίτι με 10 γυναίκες, που ταιριάζουν με τα γούστα τους και είναι όλες single. Στο άλλο σπίτι μπαίνουν οι πέντε γυναίκες με δέκα αγνώστους άνδρες που επίσης ταιριάζουν εμφανισιακά με τις επιλογές τους και είναι singles. Τα δυο σπίτια δεν έχουν επαφή μεταξύ τους.

    Κάθε μέρα τα σπίτια με τους άνδρες και τις γυναίκες πρέπει να κάνουν ξεχωριστά από μια αποστολή με τους συγκάτοικους. Πρακτικά είναι είτε μαθήματα χορού ή body painting ή οτιδήποτε έχει να κάνει με σωματική επαφή. Για τους λόγους αυτούς η παραγωγή «δημιουργεί» ζευγάρια. Το βράδυ στα σπίτια γίνεται πάρτι και τρέχει άφθονο αλκοόλ, ενώ δημιουργούνται δεσμοί. Γιατί οι singles προσπαθούν να μάθουν για την σχέση, την ζωή αλλά και τα προβλήματα που έχουν οι ζευγαρωμένοι.

    Πρακτικά οι singles γίνονται ο πειρασμός για τους ζευγαρωμένους. Δεν τους δίνεται από κάποιον η εντολή να γίνουν, αλλά singles και ζευγαρωμένοι έρχονται συνήθως φιλικά, συναισθήματα και πολλές φορές σεξουαλικα κοντά. Η μόνη εντολή που έχουν οι singles είναι, να είναι κοντά στους ζευγαρωμένους. Όποτε με τον καιρό έρχονται φιλιά, αγκαλιές, συναισθήματα, σαρκικές επαφές και φυσικά κάνουν σεξ ή να δημιουργούν ερωτικές σχέσεις.

    Τώρα σε περίπτωση που πχ ο ένας παίκτης στο σπίτι των ανδρών φιληθεί με μια συγκάτοικο, τότε στο άλλο σπίτι των γυναικών ακούγεται ο ψίθυρος „Temptation” από όλα τα ηχεία του σπιτιού. Το ίδιο συμβαίνει, αν φιληθεί κάποια από το σπίτι των γυναικών με έναν Single.

    Όποτε παρατούν τα πάντα και ότι κάνουν και οι συγκάτοικοι του σπιτιού μαζεύονται στο σαλόνι και βλέπουν αποσπάσματα δευτερολέπτων από το άλλο σπίτι. Συνήθως είναι σκηνές που ιντριγκάρουν. Σε τακτικά διαστήματα η παρουσιάστρια καλεί άνδρες και γυναίκες μόνο από τα εκάστοτε ζευγάρια στην «βραδιά της φωτιάς». Τύπου «πρέπει να σας μιλήσω, στο άλλο σπίτι συνέβησαν πάλι πολλά πράγματα».

    Γυναίκες και άνδρες μαζεύονται ξεχωριστά γύρω από μια φωτιά και συνομιλούν με την παρουσιάστρια. Ιντριγκαδόρικα τους πασάρει πλάνα που προβάλουν πράξεις που συνέβησαν στο άλλο σπίτι.

    Στο τελευταίο επεισόδιο είναι η «βραδιά της απόφασης». Εκεί τα ζευγάρια ενώνονται μετά από 10 μέρες, άπειρες σκηνές ζήλειας κτλ.

    Στόχος του παιχνιδιού είναι τα εκάστοτε ζευγάρια να μείνουν στο τέλος μαζί, να μην χωρίσουν και να μην αποχωρήσουν από το παιχνίδι οικειοθελώς. Έπαθλο δεν υπάρχει.

    Ο τηλεθεατής βλέπει ζευγάρια να φτάνουν στα άκρα, ανθρώπους να αγωνιούν για την σχέση τους, να ζηλεύουν, να ερωτεύονται εκ νέου, να χωρίζουν ή ακόμη και να κάνουν πρόταση γάμου.

    Τα λάθη που θα κάνει ο Alpha:

    Δεν θα βρει εύκολα παίκτες, όποτε θα πάρει ότι να ναι. Για την γερμανική έκδοση ψάχναμε επί έξι μήνες για παίκτες.
    Το κάστινγκ δεν θα γίνει με συγκεκριμένα κριτήρια (όπως συνέβη στο Bachelor).
    Οι παίκτες πρέπει να ξεχάσουν πως υπάρχουν κάμερες, για να αφεθούν. Άρα το υλικό είναι από κάμερες στο σπίτι. Δεν υπάρχει μπουμ.
    Η παρουσιάστρια πρέπει να ξέρει, να κάνει ερωτήσεις, δεν θέλει Σατσίδη (χαρούμενη γλάστρα), ενώ η παρουσιάστρια επισκέπτεται τους ενοίκους μόνο όταν υπάρχει σεξουαλική επαφή στο άλλο σπίτι. Διαφορετικά εμφανίζεται μόνο μέσα από οθόνες ή με φυσική παρουσία στην «βραδιά της φωτιάς». Μια καλή επιλογή είναι η Ελεονώρα Μελέτη (που σιγά μην το κάνει!)

    Γενικά θέλει προετοιμασία, λεφτά και κυρίως μετάδοση μετά τις 23:00.

    Σκληρό reality...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !