Στον αέρα το trailer της Φαίης Σκορδά...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
9
Την εμφάνισή του έκανε και το trailer της εκπομπής "Το Πρωινό" με τη Φαίη Σκορδά. Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 10.

Το trailer είναι αρκετά προσωποκεντρικό και εντελώς γυναικείο.


Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σε περιμένουμε Φαίη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κούκλα η Φαιη καμία φαντασία το τρέιλερ. Καλή αρχή σε όλους. Αντε να αρχίσουν τα προγράμματα να αρχίσουμε και εμείς. 😂😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λιγο Μενεγακη, Λιγο Μαλεσκου βγηκε το τρειλερ. Κριμα για τον αντενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ουτε 15χρονη να ηταν. Και αυτο το ψευτικο χαζοχαμογελο συρραπτικου πρεπει να το αλλαξει. Οντως θυμιζει λιγο Μαλεσκου το τρειλερ.Μετα την Μενεγακη θα αντιγραφει και Μαλεσκου η Σκορδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοί θα είναι οι τίτλοι αρχής του Πρωινού. Πολύ όμορφο και καλαίσθητο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχου,πλακωσαν οι του open μερια και οι του star. Δεν θα πω του σκαι γιατι την Μαλεσκου την ανεφεραν έτσι. Ρε τι σας εχει κανει η κοπέλα και την αντιπαθειτε τόσο; Νομιζει κανεις σας οτι γραφοντας ένα ανωνυμο σχολιο θα επηρεασετε κόσμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας ειστε ανρικειμενικοι και του αντενα και των αλλων καναλιων. Μεχρι στιγμης κανενα τρειλερ απο τις εκπομπες δεν λεει κατι. Λιγο της Μελετη αλλα ειναι ενημερωτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κανενα τρειλερ δεν θα δειτε με πολυ κοσμο η κατι σουπερ. Πάνε με χαμηλο μπατζετ όλες. Δεν θα ανοιχθει κανενα καναλι ουτε για να φτιαξει στουντιου, ουτε καν γραφικα. Η φετινη χρονια ειναι χαμενη χρονια απο εσοδα και τα καναλια το ξεορυν ηδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα ειναι δυσκολη η χρονια για ολες τις ψυχαγωγικες εκπομπες. Και ειναι και πολλες. Αρκει να παιζουν δικαια και να μην εχουμε ανθρωποφαγια. Να μην κραζουν εκπομπες τις αλλες εκπομπες οπως εκαναν περσι Σκορδα και Καινουργιου. Και αυτο στοιχισε σε τηλεθεαση στον αντενα πολυ. Ας ελπισουμε να φερθουν με ευγενεια οι παρουσιαστριες και παρουσιαστες και να μην θιγουν ανθρωπους. Και ας μαθουν να χανουν και οχι οταν μια εκπομπη θα εχει τηλεθεαση να πεφτουν να την ξεσκιζουν οπως εκαναν τα παλια κουτσομπολιστικα μεσημεριανα. Και μην μαλωνετε για τις παρουσιαστριες. Ολες ιδιες ειναι πλεον. Δεν ξεχωριζουν τουλαχιστον εμφανιασιακα. Εμενα η Σκορδα μου θυμιζει την Καινουργιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !