Το δημόσιο ξέσπασμα της Νικολέττας Ράλλη - «Δεν έχετε κάτι καλύτερο να ασχοληθείτε;»

Χρήστος Παναγούλης
0


H Νικολέττα Ράλλη διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της  ζωής της, αφού πριν λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Ορισμένα μηνύματα, ωστόσο, που έλαβε η παρουσιάστρια στο instagram έγιναν αφορμή για να ξεσπάσει έναντι όλων εκείνων που επικρίνουν τις νέες μαμάδες σχετικά με τον θηλασμό.

«Στο σημείο αυτό θα ήθελα πραγματικά να μάθω, όλες εσείς που βρίσκετε το χρόνο για momshaming, δεν έχετε κάτι καλύτερο να ασχοληθείτε πέρα από το να το «παίζετε» τιμωροί ή ότι ενδιαφέρεστε για τις ζωές των άλλων! Ασχοληθείτε με τα παιδάκια σας παρακαλώ πολύ.

Είμαι λίγο έξαλλη γιατί έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα από κοπέλες που δέχονται κριτική όσον αφορά τον θηλασμό. Ακόμα και μέσα από το μαιευτήριο και από συγγενείς, αλλά και από παντελώς αγνώστους. Το τελευταίο πράγμα που έχει ανάγκη μια γυναίκα σε αυτή τη φάση είναι το να την επικρίνουν.

Όλες αγαπάμε τα μωράκια μας και θέλουμε να είναι υγιή και ευτυχισμένα και κάνουμε το καλύτερο για αυτά! Και τώρα καταλαβαίνω και εγώ πόσο μα πόσο δύσκολο είναι να το καταφέρεις αυτό και να το κάνεις σωστά… Για αυτό ή σκάστε ή βρείτε καλύτερο τρόπο να πείτε αυτό που θέλετε!», έγραψε η παρουσιάστρια σε ένα instastory.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !