Κι επίσημα στην Eurovision 2020 η Στεφανία Λυμπερακάκη

Χρήστος Παναγούλης
5

«SUPERG!RL» είναι ο τίτλος του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει για την Ελλάδα η Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2020, ο οποίος θα διεξαχθεί φέτος στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας από τις 12 ώς τις 16 Μαΐου. Τη μουσική του «SUPERG!RL» συνέθεσαν ο Δημήτρης Κοντόπουλος και οι Arcade. Κοντόπουλος και Arcade υπογράφουν και τους στίχους του τραγουδιού μαζί με τη Sharon Vaughn, ενώ creative director είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός. Η 17άχρονη Stefania, που επέλεξε η ΕΡΤ για να μας εκπροσωπήσει στην 65η διοργάνωση του Διαγωνισμού, είναι Ελληνίδα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ολλανδία, και συγκαταλέγεται ήδη στα πλέον προβεβλημένα πρόσωπα της γενιάς της με δυναμική μουσική, τηλεοπτική και online παρουσία που της έχουν χαρίσει τον τίτλο του teen icon.

Η  Stefania ξεκίνησε το τραγούδι σε ηλικία οκτώ ετών και στα δέκα της χρόνια ξεχώρισε στο δημοφιλές τηλεοπτικό ολλανδικό show «The Voice Kids», διάκριση που της άνοιξε την πόρτα για την εξαιρετική Κρατική Παιδική Χορωδία της Ολλανδίας. Το 2016  εκπροσώπησε την Ολλανδία στην Eurovision Junior με ερμηνεία που της χάρισε την 8η  θέση. Το πρώτο της single «Stupid Reasons» κυκλοφόρησε το 2018 και έφθασε στην κορυφή  (No1) στο Kids Top 20. Toν Μάρτιο του 2019 το δεύτερο single της με τίτλο  «Wonder» έγινε το soundtrack της ταινίας κινούμενων σχεδίων «Wonder Park», στην οποία η Stefania χάρισε και τη φωνή της, ενώ τον Δεκέμβριο του 2019 κυκλοφόρησε το τρίτο της single «Turn Around».

Η Ahoy Arena στο Ρότερνταμ, που θα φιλοξενήσει τη φετινή Eurovision, δεν είναι άγνωστη σκηνή για τη Stefania. Η 17άχρονη την έχει ήδη κερδίσει, καθώς έχει πραγματοποιήσει τρεις sold out εμφανίσεις ως guest σε συναυλίες. Η Stefania συμμετέχει στην ολλανδική τηλεοπτική σειρά «Brugklas», με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στο νεανικό κοινό και έχει ήδη καταγράψει τρεις κινηματογραφικές ταινίες στο βιογραφικό της. Διαθέτει προσωπικό κανάλι (50K) στο You Tube, εμφανίζεται ως παρουσιάστρια στο κανάλι του Meidenmagazine (70k) και σ’ αυτά να προσθέσουμε τον εξίσου δυναμικό της λογαριασμό στο Instagram (247k). Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στο πρώτο μέρος του Β΄ Ημιτελικού στις 14 Μαΐου.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ego to vrisko eksipno pou stelnoume kapoion pou einai idi diasimos stin Ollandia. Tha ta paei poli kala mono kai mono apo afto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδη ρε παιδια τοσα εκατομμυρια παιδια στην ελλαδα δεν υπαρχει κανενας που η ερτ να ηθελε και πηρε μια κοπελα ελληνιδα γεννημενη και μεγαλωμενη στην ολλανδια να εκπροσωπησει την ελλαδα? τουλαχιστον να εκαναν ανοιχτο διαγωνισμο κριμα για τοσους καλλιτεχνες και τοσα παιδια με ταλεντο στην ελλαδα να μην τους δινεται η ευκαιρια και να γινεται απευθειας αναθεση σε ενα ατομο αγνωστο στο 90% των ελληνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Εβρίτισσα 17 ετών Στεφανία Λυμπερακάκη, κατάγεται από τα χωριά Σοφικό και Θούριο (είναι δηλαδή συγχωριανή του κορυφαίου μας ηθοποιού Γιάννη Στάνκογλου & Παύλου Σταματόπουλου), αφού από το πρώτο χωριό είναι ο πατέρας της και από το δεύτερο η μητέρα της.
    Από εκεί δίπλα είμαι κι εγώ έχουμε και γ'βαθμό συγγένειας...
    Είμαι περήφανος όπως είμαστε όλοι εμείς από εκεί πάνω και ευχόμαστε να πάρει μία καλή θέση γιατί όχι και στην πρώτη τριάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θα βάλουν ποτέ μυαλό εκεί στην ερτ;; Αποφασίζουν μόνοι τους με δικά μας λεφτά... Έλεος δηλαδή. Πέρασε μια δεκαετία και αν εξαιρέσεις δύο θέσεις στην δεκάδα, όλες οι άλλες συμμετοχές μας πάτωσαν. Φτάσαμε στο σημείο να μην πηγαίνυμε καν τελικό. Και αυτοί συνεχίζουν τα ίδια λάθη.
    Θα βγαίνουν τώρα και τα πρωινάδικα απο αύριο να λένε ότι θα είμαστε στην 5αδα όπως λένε κάθε χρόνο και βγαίνουμε τελευταίοι αχχααχ.
    Τι να πω το λιγότερο ντροπή να αποφασίζουν μόνοι τους , λες και είναι το τσιφλίκι τους.
    Παρόλο που δεν είμαι αισιόδοξος , θα ευχηθώ καλή επιτυχία στην κοπέλα αν και δεν την ξέρω καν και μακάρι να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για την χώρα μας. Το κυριότερο να περάσουμε έστω στον τελικό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !