Από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο "My style rocks"


Την γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Ξανα δέστε τους», η οποία προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του Alpha, ενώ ήταν παρουσιάστρια αθλητικής εκπομπής στην Κύπρο για τέσσερις σεζόν. Ο λόγος για την Τζώρτζια Παναγή, την οποία από ‘δω και στο εξής θα βλέπουμε καθημερινά στο “My style rocks”.

Η Τζώρτζια Παναγή μένει στην Κύπρο και έχει τελειώσει Πολιτικές και Κοινωνικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία σε ιδιωτικό Πανεπιστήμιο. Πριν 11 χρόνια ξεκίνησε να εργάζεται στην τηλεόραση με το τηλεπαιχνίδι Great Deal.
Παρουσίασε αθλητική εκπομπή για τέσσερα χρόνια. Το 2015 ήταν στο διαγωνισμό «DanceSing» στην Κύπρο, τον οποίο και κέρδισε, ενώ στο παρελθόν έχει συνεργαστεί τηλεοπτικά με τον Νίκο Μουτσινά. Κάνει ραδιόφωνο σε σταθμό της Κύπρου μέχρι και σήμερα. Ασχολείται με τη μόδα. Είναι δημόσιο πρόσωπο και γι’ αυτό την κρίνει ο κόσμος.
Τώρα δηλώνει έτοιμη να κριθεί και από τους ειδικούς για το στυλ της. Θέλει να παρουσιάσει διαφορετικά στυλ, ανεξαρτήτως σώματος και ηλικίας. Θέλει να δείξει εναλλακτικά στυλ για κάθε περίσταση. Θεωρεί ότι υπάρχουν πολλά ταμπού γενικά και θέλει να τα καταρρίψει. Είναι έτοιμη να δεχθεί κριτική από την επιτροπή γιατί είναι άνθρωποι με εμπειρία και γνώση.
Προσαρμόζει ρούχα περασμένων χρόνων στις τάσεις της μόδας σήμερα. Θέλει μέσα από το MSR να δείξει κάποιες πτυχές του εαυτού της. Τα concepts της θα είναι δίκες της εμπειρίες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια