Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στα πρωινά ενημερωτικά! (3/2/2020)

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έκαναν τα προγράμματα από τις 6 μέχρι και 10 το πρωί στο δυναμικό κοινό.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
HAPPY DAY 20,3
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 18,5
ΣΗΜΕΡΑ 16,4
ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 5:30 15,6
ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 7:00 11,1
ΑΠΟ ΤΙΣ 6 7,1

* ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
HAPPY DAY HAPPY DAY!!!!

Τα περίεργα της ζώνης.


Άντε και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!
Ο χρήστης κωστής είπε…
Μπράβο στο happy day. Μετά απο τόσα χρόνια , αλλαγές, καινούρια πρόσωπα κτλ, καταφέρνει να τερματίζει πρώτο τουλάχιστον 1 με 2 φορές την εβδομάδα , απέναντι σε 3 δυνατά ενημερωτικά προγράμματα. Νομίζω ότι μόνο ευχαριστημένοι πρέπει να είναι. Η προσθήκη Χριστόπουλου και ο περιορισμός του Βερύκιου μόνο καλό έκαναν στο happy day.
Επειδή ακούγονται πολλά για αλλαγή ώρας κτλ με την αποχώρηση της Μενεγάκη, τους λέω το εξής. Μην διανοηθούν να αλλάξουν ώρα στο happy day. Όταν κάτι πάει τόσο καλά, ΔΕΝ το αλλάζεις . Ας πάει η Αντζελίνα στην ώρα της Μενεγάκη και θα χει ένα άνετο 10 -15% με μια δυνατή ομάδα.
Ο χρήστης maria13 είπε…
Κωστή δεν νομίζω ότι η Αντελινα μπορεί να σηκώσει το βάρος της αντικατάστασης της Ελένης. Θυμίσου πόσοι κάηκαν στον ΑΝΤ1 μετά τον πρωινό καφέ. Εγώ πιστεύω ότι θα έπρεπε να φέρουν το μεσημέρι την Σταματίνα και το πρωί την Μελέτη.
Ο χρήστης κωστής είπε…
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αλλάξει ώρα η Σταματίνα. Όταν κάτι πάει καλά δεν το αλλάζεις, το ξαναλέω.
Αν δεν πάει η Αντζελίνα , τότε ας πάει η Μελέτη το μεσημέρι ή ότιδήποτε άλλο. Δεν νομίζω ότι θα έχουν τεράστιες απαιτήσεις , με ένα ποσοστό γύρω στο 10-15 ευχαριστημένοι είναι. Τόσα χρόνια παλεύουν με τα μονοψήφια της Μενεγάκη, οπότε οτιδήποτε πάνω απο την βάση , καλό θα είναι για αυτούς.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Η Σταματίνα δήλωσε ότι δεν το κουνάει για να πάει μεσημέρι.
Την Μελέτη να βάλουν και θα την ήθελα με τον Φώτη δίδυμο να είναι η την Αντελίνα με Φώτη αμέσως μετά και όχι την εκπομπή που θα κάνει μέσα στους δρόμους,αν και μπορούσε ένα Σ/Κ να μπει αυτή η εκπομπή αν υπήρχε χώρος γη ακόμη σαν μία στήλη μέσα στην εκπομπή και όχι ξεχωριστή να είναι.