Τέλος από το πρόγραμμα του ALPHA! - Δεν παίρνει τελικά το "πράσινο φως"...

0

Με το τέλος της σεζόν θα ρίξει τίτλους τέλους και θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές παρά τις... βελτιωτικές προσπάθειες που έγιναν. Γιατί είναι αλήθεια ότι η... επανεμφάνισή της ήταν εμφανώς καλύτερη από το τηλεοπτικό ντεμπούτο της.

Ο λόγος για τη… σειρά, όπως θέλουν να την χαρακτηρίζουν στον ALPHA, τις «Οικογενειακές Ιστορίες» που επέστρεψαν τη σεζόν που ολοκληρώνεται σε πιο… αξιόλογη παραγωγή σε σχέση με αυτή που είχε εμφανιστεί πριν από λίγα χρόνια. Τα σενάρια ήταν πιο… προσεγμένα, η παραγωγή πιο… τηλεοπτική και γενικότερα όλο το «προϊόν» μπορεί να μην ήταν το καλύτερο, κάτι που απαιτείται από έναν σταθμό που ποντάρει -και κερδίζει!- από την εγχώρια παραγωγή μυθοπλασίας, αλλά ε… δεν σε έκανε να θες να πετάξεις το τηλεκοντρόλ στην οθόνη, όπως με άλλα προγράμματα της φετινής σεζόν. Αξιοσημείωτο μάλιστα είναι ότι οι «Οικογενειακές ιστορίες» κατάφερναν να σημειώνουν ικανοποιητικές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης και μάλιστα ξεπερνώντας κατά πολύ τις πτήσεις πολύ ακριβότερων παραγωγών του σταθμού της Κάντζας.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, οι «Οικογενειακές ιστορίες» είναι παρελθόν για τον ALPHA που αποφάσισε να τις «κόψει» και να ποντάρει σε άλλου είδους πρόγραμμα. Βέβαια αν ό,τι καινούργιο βάλουν στη συγκεκριμένη ζώνη αποδειχτεί… οικογενειακής τηλεθέασης, το βλέπουν  δηλαδή μόνο στον ALPHA δεν αποκλείεται να επαναφέρουν τη… σειρά, αλλά προς το παρόν ανήκει στα «κομμένα» προγράμματα του σταθμού…!


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !