Ticker

10/recent/ticker-posts

Καταρρέουν τα σχέδια τους... - Σε δύσκολο γρίφο εξελίσσεται η πρωινή ζώνη του ΣΚ στον ΑΝΤ1




Σε γρίφο για δύσκολους λύτες εξελίσσεται η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου για τον ΑΝΤ1, καθώς όλα βρίσκονται για την ώρα στον αέρα. Η αποχώρηση της Φαίης Μαυραγάνη από το κανάλι προκαλεί ένα ντόμινο εξελίξεων και βαθύ προβληματισμό, καθώς μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει λευκός καπνός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γιώργου Σκρομπόλα (zappit), ο ΑΝΤ1 προσανατολίζεται σε μια διευρυμένη ζώνη, 09:00 – 13:00, η οποία θα εμπεριέχει ενημέρωση και ψυχαγωγία. Αυτός ο συνδυασμός είναι που προκαλεί τα μεγάλα ζητήματα. Η Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται πως δεν επιθυμεί να κινηθεί σε πιο ενημερωτικά μονοπάτια, αλλά να παραμείνει καθαρά σε ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Από την άλλη, η Μαρία Αναστασοπούλου δεν σκέφτεται τίποτα διαφορετικό από ενημέρωση.

Το κανάλι επεξεργάστηκε ακόμα και το σενάριο του να μοιραστεί η ζώνη ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Δηλαδή να αναλάβει η Μαρία Αναστασοπούλου το 09:00 – 11:00 και η Μπέττυ Μαγγίρα το 11:00 – 13:00. Ωστόσο, ούτε αυτό φαίνεται να προχωρά.

Αντιθέτως, πυκνώνει η φημολογία πως η προσέγγιση που έχει γίνει από τον ΣΚΑΪ στη Μαρία Αναστασοπούλου έχει εξελιχθεί σε άτυπη συμφωνία και πως ενδεχομένως η δημοσιογράφος να κάνει τηλεοπτικό δίδυμο με τον Άρη Πορτοσάλτε την επόμενη σεζόν.

Επιπλέον, οι σκέψεις και οι προτάσεις που έγιναν σε πρόσωπα εκτός ΑΝΤ1 για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου δεν ευοδώθηκαν και το θρίλερ αναμένεται να συνεχιστεί, τουλάχιστον για μερικές ημέρες ακόμα που ακολουθούν τα επόμενα ραντεβού του σταθμού με τις παρουσιάστριες.

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Δηλαδη της Αναστασοπούλου της αρεσει εκπομπη με τον…. Πορτοσάλτε;;;;;;; Άβυσσος….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο απογοητευμένη με τον ΑΝΤ1 πρέπει να είναι η Αναστασοπούλου για να επιστρέφει στον ΣΚΑΙ, από τον οποίο έφυγε πιστεύοντας ότι θα γίνει βασική παρουσιάστρια εκπομπής, για να κάνει εκπομπή παρέα με τον Πορτοσάλτε! Τί να πεις τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς τον Προτοσαλτε τον ξέρει και ξέρει ότι θα μιλάει όποτε θέλει μαζί του και δεν θα είναι οπως με τον Παπαδάκη δηλαδη δικτατορία. Επισης ξέρει και τον ΣΚΑΙ και ξέρει οτι δεν θα της τάξουν άλλα (θα γινεις κεντρικιά) και μετά θα σου δωσουν εκπομπή το ΣΚ που μετά απο 1 χρονο θα την κοψουν λογω μπατζετ των τεχνικών

      Διαγραφή
  3. Αποτυχια εντελως η κινηση της Αναστσοπουλου να παει Ant1. Που ειναι οι εποχες - δυο χρονια μολις πριν - που τα συστημικα sites προσπαθουσαν να μας πεισουν οτι θα διαδεχτει τον Παπαδακη και θα γινει η νεα κεντρικη παρουσιαστρια της πρωινης ενημερωσης του Ant1 κτλ κτλ ενω ολοι ξεραμε εξαρχης την καταληξη αφου ο Παπαδακης οσο ειναι καλα στην υγεια του δεν προκειται να αφησει ΚΑΝΕΝΑ να του παρει τη θεση.

    Τουλαχιστον τωρα στον Σκαι με τον Προτοσαλτε - οσο κι αν ειναι γλοιωδης σαν δημοσιογραφος - ισως την αφηνει να σταυρωνει καμια κουβεντα παραπανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τον Πορτοσάλτε θα μπει σε έναν περιέργο δρόμο αφού θα συσχετισθεί με τον πιο φιλοκυβερνητικό δημοσιογράφο αφού είναι ικανός να πει ότι πιο απίθανο μπορεί να σκεφτεί για να στηρίξει τη κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com