Ticker

10/recent/ticker-posts

Η Ζήνα Κουτσελίνη μένει στο STAR με νέο μπάτζετ




Παραμένει στη συχνότητα του STAR για έναν ακόμη χρόνο (και μάλλον με βαριά καρδιά) η Ζήνα Κουτσελίνη. Το επιβεβαίωσε μέσω της συχνότητας του αδελφού καναλιού του Alpha η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Οι διαπραγματεύσεις της Ζήνας Κουτσελίνη με το κανάλι της Κηφισιάς ξεκίνησαν αργά και παρά το γεγονός ότι άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν
ενδιαφερθεί στο παρελθόν να την εντάξουν στο δυναμικό τους ο απαράβατος όρος της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας για εκπομπή στη ζώνη 12:00 – 14:00 δεν διευκόλυνε τα πράγματα.


Άλλωστε οι περισσότεροι σταθμοί έχουν ολοκληρώσει τον σχεδιασμό του daytime (ημερήσιο πρόγραμμα μέχρι τη ζώνη των 19.00) για τη νέα τηλεοπτική περίοδο.

Το καλοκαίρι του 2023 όπως και αυτό του '22 ο ΣΚΑΪ είχε εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση της Ζήνας Κουτσελίνη.

Φέτος υπήρξε επαφή αλλά καθυστερημένη καθώς έχει εδώ και καιρό αποφασιστεί μετά τους «Αταίριαστους» να ακολουθεί νέα ενημερωτική εκπομπή με οικοδεσπότη τον Άρη Πορτοσάλτε και κατά πάσα πιθανότητα μαζί του τη Μαρία Αναστασοπούλου.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Ζήνα Κουτσελίνη αποδέχθηκε στο τελευταίο ραντεβού που είχε με στελέχη του STAR το τέλος της εκπομπής
«Βράδυ», αλλά και μια ελαφρά μείωση του μπάτζετ στις «Αλήθειες» που δεν αφορά στον πυρήνα της ομάδας της, αλλά στις αμοιβές εξωτερικών συνεργατών.

Όσον αφορά στις απολαβές της ιδίας προφανώς και δεν θα διατηρηθούν οι ίδιες μετά την ολοκλήρωση της βραδινής εκπομπής.

Πηγή: reader

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Ωραία τη κάρφωσε ο Λιάγκας λέγοντας ότι μιλάει με όλα τα κανάλια. Φαίνεται είχαν προηγούμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασικά έτσι όπως τα γράφετε φαίνεται σαν να μην είχε άλλη επιλογή από το να μείνει στο Star εξαιτίας των όρων που είχε θέσει στα άλλα κανάλια και πως πραγματικά αποφάσισε να δεχτεί με βαριά καρδιά. Βρήκαν και αφορμή αυτοί του Star και έκαναν και τις περικοπές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι περικοπές στα κανάλια του χρόνου θα είναι της τάξης του 50%. Δεν υπάρχουν πια τα μεγάλα συμβόλαια ακόμα και αν κάνεις τηλεθέαση. Οι περικοπές αφορούν όλους. Τη Μενεγάκη το μεγαλύτερο brand της τηλεόρασης δεν δίστασαν να τη σταματήσουν γιατί απλά δεν υπαρχουν τα budget.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com