Ticker

10/recent/ticker-posts

Στον ΑΝΤ1 o Δημήτρης Ουγγαρέζος και Θανάσης Πάτρας για την εκπομπή του ΣΚ - Όλο το ρεπορτάζ




Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, αλλά στα κανάλια υπάρχουν ακόμα αρκετές και σημαντικές εκκρεμότητες για τον προγραμματισμό της επόμενης.

Φαίνεται όμως πως μία από αυτές τις «τρύπες» κλείνει και μάλιστα με μια συνεργασία έκπληξη που θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το αποτέλεσμα της στον τηλεοπτικό αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1 βρίσκονται οι (με αλφαβητική σειρά) Δημήτρης Ουγγαρέζος και Θανάσης Πάτρας για να αναλάβουν τη νέα σεζόν την πρωινή infotainment εκπομπή του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1.

Επιθυμία της διοίκησης του σταθμού είναι το αντρικό δίδυμο να παρουσιάσει μία ψυχαγωγική κυρίως εκπομπή, αλλά με αρκετή δόση ενημέρωσης μέσα από μία διαφορετική «ματιά» από τους δύο παρουσιαστές. Δεν είναι μάλιστα τυχαίο που με τον έως τώρα σχεδιασμό του ΑΝΤ1 πριν από την εκπομπή των Ουγγαρέζου – Πάτρα δεν προγραμματίζεται να βγει κάποια ενημερωτική εκπομπή, όπως βγαίνει τώρα με τη Φαίη Μαυραγάνη, που την επόμενη σεζόν θα είναι στον ΣΚΑΪ.


Έτσι λοιπόν οι Ουγγαρέζος – Πάτρας αναμένεται να καλημερίζουν τους τηλεθεατές… ίσως λίγο νωρίτερα, ίσως λίγο αργότερα από τις 9 το πρωί… και να προσπαθούν να συγκεντρώσουν τους τηλεθεατές στη συχνότητα του ΑΝΤ1 μέχρι τη 1 το μεσημέρι.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι η συμφωνία του ΑΝΤ1 με τους δυο παρουσιαστές δεν έχει…σφραγιστεί με υπογραφές, αλλά φαίνεται πως έχουν «κλειδώσει» σε αρκετές λεπτομέρειες, ενώ μαθαίνω πως ο Δημήτρης και ο Θανάσης επιθυμούν τη μεταξύ τους συνεργασία, έχοντας μάλιστα βάλει στην άκρη …άλλες τηλεοπτικές προτάσεις που είχαν, με τη… ζυγαριά να γέρνει προς το σταθμό του Αμαρουσίου.

Βέβαια γνωρίζω πως ίσως είναι… άκομψο να αναφέρω το ρεπορτάζ ενώ τώρα στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 παραμένει η εκπομπή με τη Μπέττυ Μαγγίρα, αλλά το «διαζύγιο» με την παρουσιάστρια (τουλάχιστον για την εκπομπή του Σαββατοκύριακου) είναι οριστικό, ακόμα και αν τελικά (δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις μέχρι να πέσουν οι τελικές υπογραφές!) στραβώσει η συμφωνία με τον Ουγγαρέζο και τον Πάτρα, όπου εκτιμάται πως η διοίκηση του σταθμού θα συνεχίσει να αναζητά άλλες προτάσεις.

Έτσι λοιπόν θεωρείται σίγουρο πως ο Δημήτρης κι ο Θανάσης θα είναι το νέο αντρικό δίδυμο στο τηλεοπτικό τοπίο με το οποίο θα ποντάρει ο ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν ευελπιστώντας ότι θα κερδίσει τους τηλεθεατές.

Γράφει ο Γρηγόρης Μελάς (newsit)

Δημοσίευση σχολίου

17 Σχόλια

  1. O Oυγγαρέζος έλεγε οτι δεν θα ξαναπάει στον Αντεννα που περιμενε 10 χρονια να τον κάνει κεντρικο και δεν τον έκανε. Λαθος κάνω;
    Συμπαθείς και οι δυο μου είναι αν και τους θεωρώ γλειφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ κακή επιλογή. Κόβουν τη Μαγγίρα για αυτούς;; Μα καλά ποιός τα σκέφτεται και τα προτείνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το κανάλι σε εκπλήσσει για άλλη μια φορά δυσάρεστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάτος. Κόβουν τη Μπεττυ για να βάλουν τους αποτυχημενους πανελίστες. Ο δε Ουγγαρέζος ήταν στη ζώνη του σουκου με τη Μπεκατώρου και η εκπομπή τους δε βλεπόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα δε μπορειτε να καταλαβετε οτι ο ουγγαρεζος ειναι εντελως αδιάφορος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν τους νοιαζουν τα νουμερα. Πρεπει να εχει γερο βυσμα για να υπαρχουν ακομα αυτος και η Σκορδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα μιλάνε και για πολιτική; 😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κλαίω με Ουγγαρέζο που ακόμη προσπαθεί να γινει κεντρικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άντε και κάνει τα νούμερα της Μπέττυς (πόσο παραπάνω να κάνει;). Θα φέρει τα εμπορικά της; Τελικά τους μοιάζουν τα εμπορικά ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν ηταν πρωταπριλια θα πιστευα οντως οτι το ρεπορταζ αυτο ειναι φαρσα για να γελασουμε.

    Τι γερασμενες και εκτος τοπου και χρονου ιδεες ειναι αυτες? Οι υπευθυνοι στην τηλεοραση το εχουν χασει τελειως ετσι? Καθε χρονο και πιο οτι να'ναι επιλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τρένο θα τους πάει η Χρήστιδου στο Mega και η Τσολάκη στο Open. Αμ ο Μάνεσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Πάτρας μου είναι συμπαθής αλλά τί σκέφτονται ειλικρινά εκεί στον ΑΝΤ1;;; Ώρες ώρες με αφήνουν με το στόμα ανοιχτό οι υπεύθυνοι των καναλιών με τις αποφάσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μα , καλά εκεί στον ΑΝΤ1 τελικά ποιοι κάνουν κουμάντο; Τους έφταιγε τόσο καιρό ο Ποφάντης και για όλα τα κακά αυτός έφταιγε. Ως εδώ δικαιολογημένα. Δε βλέπω όμως και τώρα κάτι να γίνεται μάλλον χειρότερα. Τίποτα δεν τους βγαίνει.Το κατά τα άλλα πολύ καλό σήριαλ η Ζωή έπιασε πάτο κι αυτό. Γιατί δε βάζεις μια τέτοια καλή σειρά τον Ιούνιο που οι άλλοι σταθμοί τελειώνουν τις σειρές τους και υπάρχει το ανάλογο ενδιαφέρον. Επίσης τους φεύγει η Αναστασοπούλου, η Μαγγίρα, η Μαυραγάνη και αυτοί ψάχνουν πρόχειρες λύσεις που δε θα πιάσουν και πάλι. Άσε το ναυάγιο με τον Μουτσινά που μέσα σε ένα απόγευμα τους τον πήρε ο ΑΛΦΑ.Τι άλλο να πούμε.Έλεος.Στοπ πια στην κατρακύλα.Σταθμός που πρωταγωνιστεί είναι, εκτός και αν τον κάνουν σταθμό δεύτερης κατηγορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όχι infotainment δεν θα είναι, άλλα σαν trash μεσημεριανάδικο του Epsilon θα μοιάζει. Ο Ουγγαρέζος θα τσακώνεται και θα δημιουργεί beef με όλη την ελληνική showbiz, ως συνήθως τα τελευταία 15 χρόνια, και ο Πάτρας θα μιλάει για όλους εκείνους που του στέρησαν την ευκαιρία να γίνει κεντρικός στον Alpha το 2006, όπως κάνει 20 χρόνια.


    Άσε που μέχρι το δεύτερο Σαββατοκύριακο θα έχουν τσακωθεί μεταξύ τους και δε θα μπορεί να βγει εκπομπή. Δύο προσωπικότητες που χρόνια παλεύουν να γίνουν κεντρικοί με δική τους εκπομπή δεν τους κάνεις ντουέτο. Βούτυρο στο ψωμί της Καινούργιου και της Τσολάκη θα είναι το θέμα μέχρι τον Δεκέμβριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν την εκπομπή Στικούδη-Παναγιώταρου που όλοι λέγανε ένα χρόνο και τελικά δε βγήκε ποτέ. Πάλι στον Αντ1, τα Σαββατοκύριακα στην απογευματινή ζώνη.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com