Παρατείνει κατά ένα μήνα την τηλεοπτική σεζόν ο ΑΝΤ1...

2



Ο ΑΝΤ1 μπορεί να έχασε πολύτιμο χρόνο την φετινή σεζόν και αυτό λόγω της μετάδοσης του Μουντιάλ που τελικά μόνο αναγκαίο κακό δεν αποδείχτηκε για το κανάλι ωστόσο ο σταθμός είναι διατεθειμένος έστω και στην εκπνοή να πάρει το αίμα του πίσω από τον ανταγωνισμό. Και πως θα συμβεί αυτό; Με την επιμήκυνση χρονικά της τηλεοπτικής σεζόν.

Έτσι αυτόνομα και χωρίς να έχει έρθει σε συνεννόηση με τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά κανάλια όπως γίνεται την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων και του Πάσχα το κανάλι έχει αποφασίσει όπως όλα δείχνουν να μην ολοκληρωθεί η ζώνη prime time στα τέλη Ιουνίου όπως συνηθίζεται αλλά να πάρει παράταση για έναν ακόμη μήνα. Αυτό σημαίνει ότι η αυλαία για την τηλεοπτική σεζόν φέτος τουλάχιστον για τον ΑΝΤ1 θα πέσει στα τέλη Ιουλίου.


Πλάνο από τον Γιώργο Λιάγκα
Η απόφαση αυτή αφορά σίγουρα στις ελληνικές σειρές, τα τηλεπαιχνίδια και τις μαγνητοσκοπημένες εκπομπές όπως παραδείγματος χάρη είναι το τοκ σοου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show».

Για τις ζωντανές εκπομπές που έτσι κι αλλιώς δεν περισσεύουν στον ΑΝΤ1, όπως είναι για παράδειγμα, το “Καλημέρα Ελλάδα” με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου η σεζόν θα έχει έτσι κι αλλιώς μεγαλύτερη διάρκεια λόγω των εκλογών πράγμα που σημαίνει ότι θα τελειώσει φέτος αργότερα από το συνηθισμένο.

Ωστόσο, μέγα ερώτημα παραμένει αν θα συμβεί το ίδιο και με τον Γιώργο Λιάγκα και “Το Πρωινό”. Ο ΑΝΤ1 σίγουρα θα ήθελε αλλά μένει να δούμε αν συμφωνεί και ο δημοσιογράφος ο οποίος δύσκολα θα θυσίαζε το καλοκαίρι του.

Από την συγκεκριμένη φυσικά οδηγία ξέφυγαν οι «Ράδιο αρβύλα» και το «Βινύλιο» αλλά έτσι κι αλλιώς ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του δεν υπόκεινται βάσει συμβολαίου σε τέτοιου είδους ανατροπές και εκπλήξεις!

Γράφει η Τίνα Μεσαροπούλους (youfly)

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ε ναι σε ένα μήνα θα πάρει το αίμα για την 4η θέση φέτος 🤦‍♂️ γελάει ο κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιο το νοημα?Θα χαιρονται που θα βγαινουν πρωτοι με μηδενικο ανταγωνισμο,την στιγμη που πολυς κοσμος λειπει για διακοπες αρα τα διαφημιστικα εσοδα θα ειναι στα ταρταρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !