Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Προθήκες κι αλλαγές στη σειρά του ALPHA

0


Συνεχίζει για δέκατη σεζόν να είναι στον αέρα του ALPHA και δικαιολογημένα πολλοί τηλεθεατές επιλέγουν τη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα για να διασκεδάσουν με τις ιστορίες των τεσσάρων αγαπημένων ζευγαριών.

Ενώ όμως, η σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα έχει πάρει το «πράσινο φως» και για την επόμενη σεζόν στον ALPHA, θα πρέπει να γίνουν αλλαγές, καθώς η Ελένη Κοκκίδου («Βουλίτσα»), ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης («Άγγελος») και Μαρία Χάνου («Βέλη») θα αποχωρήσουν από τη σειρά.

Έτσι εδώ και λίγο καιρό λοιπόν έχουν ξεκινήσει και γίνονται δοκιμαστικά για να βρεθεί το νεαρό ζευγάρι που θα αντικαταστήσει αυτό με τον Άγγελο και τη Βέλη. Ωστόσο, ενώ ο ALPHA σκοπεύει να βάλει καινούργιο νεαρό ζευγάρι με νέα… μουρμουρο-ιστορία δεν έχει ακόμα αποφασιστεί πώς θα… αποχωρήσει η «Βουλίτσα» και τι θα γίνει στη ζωή του «Μηνά» (Αντώνη Αντωνίου). Το σίγουρο είναι πως η «Βουλίτσα» θα συνεχίσει να «ζει», έστω και αν δεν είναι στο πλάι του «Μηνά», ώστε να μπορεί να εμφανιστεί σε κάποια επεισόδια… όταν και αν… δεχτεί η Ελένη Κοκκίδου να κάνει κάποιο comeback ως guest.

Πάντως, να αναφέρω ότι εκτός από τους προαναφερθέντες υπάρχει έντονη φημολογία για… μουρμούρα και από άλλο πρόσωπο που ανήκει στο βασικό καστ της σειράς και αν δεν υπάρξει… συμφωνία τότε μπορεί να χρειαστεί να αναζητήσουν περισσότερα πρόσωπα…!

Γραφείο ο Γρηγόρης Μελάς (newsit)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !