Προβλήματα στον ΑΝΤ1...

1


Η Ελίνα Παπίλα θα είναι η νέα παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 για τα Σαββατοκύριακα με μια εκπομπή στην απογευματινή ζώνη. Τι συμβαίνει όμως και καθυστερεί να βγει στον αέρα; Με την απόφαση του καναλιού του Αμαρουσίου να ενεργοποιήσει την συγκεκριμένη ζώνη η Ελίνα Παπίλα προετοιμάζει την εκπομπή της. Όμως, παρατηρούμε τη μια αναβολή να έρχεται μετά την άλλη.

Μπορεί το κανάλι να είχε στα σχεδία του να βγει αρκετά νωρίτερα η εκπομπή, ωστόσο η επικαιρότητα δεν το επέτρεψε. Έτσι, αν όλα πάνε καλά θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 17:00 στον ΑΝΤ1 η Ελίνα Παπίλα, όπως αποκάλυψε και ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης στο “Open Weekend”.

Γνωστό δεν έχει γίνει όμως και το όνομα της συγκεκριμένης εκπομπής. Επικρατέστερο όνομα ήταν το “Καλύτεροι…μαζί”, το οποίο όμως απορρίφθηκε από το εμπορικό τμήμα, και έκτοτε δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Μέχρι τώρα γνωστό είναι ότι θα έχει στο πλευρό της τους: Γιώργο Λάγιο, Αντώνη Βλοντάκη και την Νεφέλη Μεγκ.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μόνο σε εμένα υπάρχει η αίσθηση ότι αυτό θα είναι μία καραμπινάτη αποτυχία; Και ότι γίνεται πολύς ντόρος (αναρτήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ) για ένα πρόγραμμα που φαίνεται να είναι παντελώς αδιάφορο; Μακάρι να βγω ψεύτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !