Δεν θα είναι στην τρίτη σεζόν της «Γης της Ελιάς»...

4

Ο Ανδρέας Γεωργίου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Open Weekend» και προχώρησε σε αποκαλύψεις για τη συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς «Γη της Ελιάς».


Πιο συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης είπε πως η Μυρτάλη, την οποία υποδύεται η ηθοποιός Αφροδίτη Λιάντου, δεν θα συνεχίσει στην τρίτη σεζόν. «Δεν ξέρω αν θα πεθάνει η Μυρτάλη στη Γη της Ελιάς. Η Αφροδίτη Λιάντου για να λέμε και το όνομα της ηθοποιού, δεν θα είναι στην τρίτη σεζόν. Είναι κάτι που συναποφασίσαμε. Αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω τι θα γίνει και πως θα φύγει» είπε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γιατί απλά δεν το σταματάνε στη δεύτερη σεζόν.Έχει αρχίσει να κουράζει.Του χρόνου θα αγγίζει μονοψήφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ ξέρεις τι λέω καλύτερα, η Μυρτάλη, ο Αλέξης και Δημοσθένης, να πεθάνουν η να μπουν στην φυλακή για τις πράξεις τους και τα εγκλήματα τους, φτάνει πια, αρκετά τους ανεχτηκε, καιρός πια να φύγουν, για πάντα, η καλύτερα να φύγουν τώρα από την σειρά, αλλά αυτοί Γεωργίου-Δημητρίου, θέλουν να τους κρατήσουν, γιατί πιστεύουν πως τραβάνε το ενδιαφέρον του κόσμου, αλλά και αυτό το κοινό, δεν λέει να τους διώξει, γιατί δεν τους ενδιαφέρει η γνώμη του, λανθασμένες κινήσεις, εντελώς λάθος, από απόψε το βράδυ, προτιμώ να βλέπω Παγιδευμένοι, Άντε γεια μάγκες.

      Διαγραφή
  2. Πρώτη φορά τέτοια τεράστια παραδοχή ήττας για σειρά που το πρωταγωνιστικό δίδυμο στο οποίο βασίζεται, Αφροδίτη Λιάντου & Λίαμ Αϊρλαντ, εξαφανίζεται με συνοπτικές διαδικασίες γιατί αποδείχτηκε αδύναμο και άοσμο.

    Πόσο μάλλον όταν από την άνοιξη του 2021, που ο Γεωργίου έκανε ακόμα τις 8 λέξεις στον ΣΚΑΪ και το Mega, ξεκίνησαν να προωθούν το νέο αυτό τηλεοπτικό ζευγάρι ως κάτι που θα γράψει ιστορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ αυτους τους δύο ηθοποιούς, από την αρχή δεν τους χωνεδα, και έπρεπε να το καταλάβουν από την αρχή οι Γεώργιου Δημητρίου, ότι ήταν αχωνευτοι και αυτό φαινόταν από την κακή χημεία τους, έπρεπε η Γη της ελιάς να γίνονται με άλλους ηθοποιούς Βάσω Λασκαράκη-Στέφανο Μιχαήλ αυτοί έπρεπε να ήταν το αληθινό ζευγάρι, και η Ντόρα Μακρυγιάννη, στον ρόλο της αντίζηλος τους, έτσι έπρεπε να ξεκινήσουν την γη της ελιάς, γιατί από το 2021 και μετά, όλα λάθος.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !