Η πρόβλεψη για τον νικητή του "Survivor all Star"...

1



Στην εκπομπή «Open Weekend» παραχώρησε δηλώσεις ο Τριαντάφυλλος. Ο τραγουδιστής μίλησε για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο J2US, αλλά και για το Survivor all Star κάνοντας την δική του πρόβλεψη για το μεγάλο νικητή του ριάλιτι επιβίωσης.


«Πιστεύω ότι στον τελικό θα πάει ο Μπόγδανος και θα είναι και ο Βασάλος. Ο Βασάλος δεν βγαίνει υποψήφιος ποτέ, δεν ξέρω γιατί. Θα πάει τελικό ο Μπόγδανος και ίσως το πάρει.  Πολύ Τουρκία ο Μπόγδανος, στο σπίτι του Acun 5-6 φορές, στην Αγγλία. Όλα αυτά κάτι μου λένε. Τα διασταυρώνω τώρα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πάει τελικό και μπορεί να το πάρει κιόλας. Αν γίνει αυτό, γράψ' το, 11 Φεβρουαρίου», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. «Μη μασάτε ρε κόλπα της παραγωγής να ανεβάσει λίγο τηλεθέαση. Βρίσκονται στο δάσος Μαριαλένα, Σάκης, Βασάλος, Σταυρούλα, Ασημίνα και Δαλακα. Ακούτε λίγο τον πρόεδρο. Πώς τα ξέρω όλα, είμαι ένα βήμα πιο μπροστά από την παραγωγή. Συγγνώμη παραγωγή μου, φιλάκια», «Ωραίος ο Βασάλος και η Μαριαλένα βρίσκονται με Σάκη και Σταυρούλα, Ο Κομπλεξικος Καραγκουνιας, Ο Διπλωμάτης Μαρτικας, όλο το Survivor, ένα μεγάλο τσίρκο και οι παίκτες κλόουν, όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Απλά μη τρώτε ότι σας σερβίρουν. Η Μαριαλένα δεν είναι χθεσινή ξέρει ότι έχει κάμερες, δεν τη νοιάζει γιατί ξέρει ότι πάει να δει τον Σάκη, η Μαριλένα είναι ερωτευμένη μαζί του, όπως κι ο Σάκης, και εκείνος θα τη δει οπότε μη μασάτε!».
    «Πονάτε κάποιοι με αυτά που λέω; Οκ, από αύριο σειρές και ταινίες μόνο, άντε γεια πελάτες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !