Χαμός στο Super Κατερίνα με τον Παπαδόπουλο - Κατερίνα Καινούργιου: Ενοχλημένη με την αντίδραση του Παπαδόπουλου

3



H κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα συνάντησε τον Σπύρο Παπαδόπουλο και εκείνος έγινε μπουρλότο και η Κατερίνα Καινούργιου ενοχλήθηκε με τη αντίδρασή του! 

Να σας θυμίσουμε ότι ο ίδιος στην εκπομπή, Τετ α Τετ αποκάλυψε τον λόγο που «έκοψε» τον Γιάννη Πλούταρχο από την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο τραγουδιστής απάντησε: «Επιφυλάσσομαι να τοποθετηθώ στο μέλλον. Αυτό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή, είναι ότι δεν έχω κοροϊδέψει ποτέ και κανέναν».


«Αφήστε μας ρε παιδιά ήσυχους, είναι δυνατόν; Έχουμε ραντεβού να μιλήσουμε; Δεν μιλάω χωρίς ραντεβού. Όσο δεν κουράζεστε να έρχεστε απρόσκλητοι, τόσο δεν θα κουράζομαι να μην σας απαντώ. Λυπάμαι. Εγώ τι να κάνω; Σας κάλεσα; αν έρθω εγώ έξω από το σπίτι σας και περιμένω αρκετή ώρα θα μου μιλήσετε; Καμία ερώτηση»!

Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξαλλη με την αντίδραση του Σπύρου Παπαδόπουλου και είπε στον αέρα της εκπομπής της: «Ο πολύ συμπαθής κατ’ εμέ Σπύρος Παπαδόπουλος και πάντα ευγενέστατος, όσες φορές τον έχω δει από κοντά και τρομερά ταλαντούχος ηθοποιός και οικοδεσπότης… για μένα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι λάθος. Δεν πήγαμε έξω από το σπίτι του, ήμασταν σε δημόσιο χώρο έξω από το θέατρο. Η Μένια Κούκου είναι μια από τις καλύτερες δημοσιογράφους που έχουμε στην ομάδα μας, μητέρα δυο παιδιών, ευγενέστατη. Καμία όρεξη δεν είχε να περιμένει μέσα στη νύχτα έξω από το θέατρο, είναι η δουλειά της»!

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλά έκανε ο Παπαδόπουλος. Και λίγα είπε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μαρή μην καθόταν να δώσει συνέντευξη στα σούργελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει ξεφύγει προ πολλού η κατάσταση με τις "ψυχαγωγικές" εκπομπές. Το ότι κάποιος δίνει ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ μια συνέντευξη σε ένα μέσο και λέει ό,τι θέλει να πει δεν σημαίνει επ' ουδενί ότι είναι υποχρεωμένος να το επαναλαμβάνει και να το ξαναματασχολιάζει στο διηνεκές, ανά πάσα ώρα και στιγμή (στο πεζοδρόμιο, σε εκδηλώσεις κλπ) στο κάθε κνώδαλο με μικρόφωνο που πετάγεται μπροστά του. Και να κάθεται μετά η κάθε πανηλίθια πατσαβούρα με το ύφος χιλίων καρδιναλίων να το κρίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !