ΣΚΑΪ στον Φερεντίνο : Δίνει μέχρι και late night talk show...

7


Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρεις προς το παρόν οι προτάσεις που έχει κάνει ο ΣΚΑΪ στον Χρήστο Φερεντίνο, επιθυμώντας την επόμενη σεζόν να ενταχθεί στο δυναμικό του.


Να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του Χρήστου Φερεντίνου με τον ALPHA ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα, ο ΣΚΑΪ του έχει κάνει πρόταση να παρουσιάσει τον «Μονομάχο».


Ωστόσο, το «πακέτο» συνεργασίας σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά (newsit) δεν περιλαμβάνει μόνο το καθημερινό τηλεπαιχνίδι, αλλά και ακόμα δύο εκπομπές.


Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τον «Μονομάχο» λοιπόν έχει προταθεί στον παρουσιαστή να αναλάβει και μία εβδομαδιαία μουσική εκπομπή, κάτι σαν το «Στην υγειά σας ρε παιδιά» που είχε τελευταία ο ΣΚΑΪ, αλλά σε πιο… σύγχρονη και μοντέρνα έκδοση με το στιλ του Φερεντίνου.

Και το… στενό μαρκάρισμα έχει συνέχεια καθώς στο τραπέζι έχει πέσει από τον ΣΚΑΪ και η παρουσίαση ενός βραδινού late night talk show… αλλά με ανατρεπτικό τρόπο!


Βέβαια αυτό δεν είναι για τις αρχές της επόμενης σεζόν, αλλά για τον επόμενο χρόνο… και ίσως και τη μεθεπόμενη σεζόν, καθώς η συμφωνία θα είναι τουλάχιστον για δύο χρόνια.

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δυνατό πακέτο,και όντως μια εκπομπή σαν το Στην υγεια μας θα του ταίριαζε πολύ.Αδικειται στον Άλφα, άλλωστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ALPHA κατάντησε τρας κανάλι. Δεν ταιριάζει στον Φερεντίνο πλέον. Καλά θα κάνει να τους κουνήσει το μαντήλι.

      Διαγραφή
    2. Πράγματι! Τσιμτσιλή (πρώην Alter), Καινούργιου + Κοκλώνης (Trash TV 90’s), Τατιάνα (ενημέρωση Alter), Αμφιβολίες & σαπουνόπερες για ηλικιωμένους (Παράδεισος, Σασμός, Νύχτα). Ένα Deal κολλημένο πίσω στο χρόνο και Ναταλία αυτόνομο κρατίδιο λες και βγαίνει από άλλο κανάλι με ποιοτικότερα προγράμματα.

      Καμία σχέση με τον Alpha των 2013-2019.

      Διαγραφή
    3. 8:06 ότι να 'ναι γράφεις! Οι "σαπουνόπερες για ηλικιωμένους" που γράφεις σκίζουν στα νεανικά κοινά!

      Διαγραφή
  2. Προσωπικά θεωρώ ότι ο κύκλος του Deal πρέπει να ολοκληρωθεί φέτος, παρόλο που σημειώνει ακόμη καλά ποσοστά. Τουλάχιστον για τον Φερεντίνο, έχει έρθει η ώρα να δοκιμαστεί και σε άλλα project, πέρα από τα τηλεπαιχνίδια που τον συνηθίσαμε την τελευταία δεκαετία. Θα είχε ενδιαφέρον να αναλάβει τον Μονομάχο ή κάποια μουσική εκπομπή στον ΣΚΑΪ, καθώς έχει βαλτώσει τηλεοπτικά τα τελευταία χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος παρουσιαστής ψυχαγωγίας πήγε Σκαι, το μετάνιωσε. Απέτυχε και τελικά έφυγε κακήν κακώς. Μπορεί να δίνει καλά λεφτά και καλά συμβόλαια αλλά αν δεν κάνεις τα νούμερα που θέλει, δεν σου κάνει ανανέωση. Και τελικά φεύγεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στον Φερεντινο ταιριαζει εκπληκτικα ενα late night show. Εννοειται οτι θα ειναι καλυτερος και πιο σοβαρος απο τον Αρναουτογλου. Ας παρουν και τα δικαιωματα του Super Deal, μια φορα την εβδομαδα με μεγαλο ποσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !