Tο «Still Standing» που επί 4 χρόνια κρατούσε συντροφιά στους τηλεθεατές στην απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1 αλλάζει τηλεοπτική στέγη και μετακομίζει στον ΣΚΑΪ.
Tο κανάλι του Φαλήρου κρατά το «Still Standing» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, μαζί με ακόμα ένα τηλεπαιχνίδι, τον «Μονομάχο», τον οποίο υπάρχει πρόθεση να παρουσιάσει ο Χρήστος Φερεντίνος.
Να πούμε ότι για το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» παίζει δυνατά και το όνομα του Νίκου Μουτσινά.
Για να δούμε...
5 Σχόλια
Νομίζω θα ταίριαζε πολύ στο. Μουτσινά αυτό το πρόγραμμα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠρόκειται για ένα δυνατό τηλεπαιχνίδι και ο Μουτσινάς σίγουρα θα ταίριαζε σε αυτό. Το θέμα είναι έπαιζε στον αέρα πριν από 2 χρόνια και στην συνέχεια σε επαναλήψεις του Makedonia TV, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο πρόλαβε να "ξεκουραστεί" το project στην συνείδηση του κόσμου. Είναι πάντως μια καλή επιλογή.
ΑπάντησηΔιαγραφή3 χιλιαδες τηλεπαιχνιδια, τα ιδια και τα ιδια θα δουμε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι ο αδυναμος κρικος που αλλαξε καναλι, δεν εκανε νουμερα
κακη επιλογη να ειναι αυτο το επομενο βημα του Μουταισινα! Το φορματ θελει ξεκουραση, ας βρουν κατι αλλο
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι συνδυασμένο με την Μπεκατώρου οπότε με το Μουτσινά θα πάει άπατο .
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com