Λάκης Λαζόπουλος: Αυτή είναι η νέα του σειρά ... - Που θα την δούμε;

2


Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την τηλεοπτική του επιστροφή.

Αναφέρθηκε στην σειρά «Πνίξε τη Γιολάντα» αλλά και για τους ανθρώπους που, όπως λέει, του «γύρισαν την πλάτη».

«Κάνω μία κωμική σειρά, ονομάζεται «Πνίξε τη Γιολάντα», κάνω διαπραγματεύσεις για το που θα προβληθεί & αναφέρεται στην αποδόμηση της ελληνικής οικογένειας. Θα παίξω στη σειρά «Πνίξε τη Γιολάντα» και
είναι υπό συζήτηση το αν τη σκηνοθετήσω κιόλας. Πάλεψα για να μην έχω κόμπλεξ, όταν έρχεσαι από την επαρχία, φτάνεις εδώ στην Αθήνα με δυο βαλίτσες κόμπλεξ. Υπάρχουν οι αστοί που είναι αστείοι, με τους οποίους δεν συναντηθήκαμε ποτέ, γιατί δεν θέλουν να δουν στα μάτια μου τα κόμπλεξ τους», τόνισε και συνέχισε ο Λάκης Λαζόπουλος λέγοντας πως:

«Νομίζω ότι και αυτοί που μου γυρίζουν την πλάτη είναι ένας άλλος τρόπος για να με δούνε, πολλές φορές στην πορεία μου μου έχουν γυρίσει την πλάτη. Όσους μου γύρισαν την πλάτη, τους έχω ξανασυναντήσει, γιατί είμαι πάλι μπροστά τους και θα με δούνε & όταν κοιταχτούμε στα μάτια δεν έχουν τι να μου πούνε. Όταν πω σε οσους μου γύρισαν την πλάτη «τι σου φταίει;» δεν έχουν τι να πούνε, τους πειράζει η αλήθεια, δεν είπα ποτέ ψέματα, δεν έκανα κωλοτούμπες, δεν δήλωσα κάτι που δεν είμαι».

Που θα την δούμε;
Μεγάλη συζήτηση έχει ξεκινήσει για το κανάλι που θα πάρει τα δικαιώματα της σειράς. Από τη μία έχουμε τον ANT1 που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και από την άλλη τον ΣΚΑΙ. Σύμφωνα, με τις πληροφορίες του Reader στο στίβο της διεκδίκησης συμμετέχει και το κανάλι του Φαλήρου, το οποίο θέλει να επενδύσει στην μυθοπλασία.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ωραία πράγματα...
    Σε αυτά τα κανάλια που ενδιαφέρονται άπατη θα πάει η σειρά του σε περίπτωση που τα δώσει,που αν παίρνει μονοψήφια.Είτε θα γκρινιάζουν,είτε θα γίνονται αλλαγές, είτε ακόμα ακόμα θα του την κόψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ δηλαδή αν θα πάει σε άλλα κανάλια που συμπαθείς, προφανώς περισσότερο, θα σκίσει; Αφήστε πρώτα να δούμε που θα κλείσει και μετά βγάζετε όλη τη χολή σας...λες και δεν υπάρχουν άλλα κανάλια που μπορούν να στηρίξουν μυθοπλασία παρά μόνο στα αγαπημένα σας.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !