Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Έχω άγχος για την υποδοχή του Maestro σε όλες τις χώρες του κόσμου

0




Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε «Στο κέντρο» της ΕΡΤ για το Maestro, το Netflix και έδωσε δυνατό spoiler για τη σειρά αλλά και το τέλος της! 

Αρχικά ανέφερε: «Έχω άγχος για την υποδοχή του Maestro στο Netflix. Στις 17 Μαρτίου θα παίξει σε όλες τις χώρες του κόσμου»!

Και αποκάλυψε: «Το τέλος του δεύτερου κύκλου για το Maestro το έχω στο μυαλό μου. Δεν το έχω γράψει. Προς το παρόν γράφω την πρώτη τετράδα επεισοδίων όπου σε δύο μήνες θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του δεύτερου κύκλου».



«Στις ιστορίες μου η μουσική μετά το καστ είναι ένας ήρωας… Τα πιο ακραία τα φαντάζομαι… Στο Maestro δεν είμαι κάποιος από τους ήρωες. Πολλές φορές δεν συμφωνώ με τους ήρωες που γράφω. Από ένα σημείο και μετά αυτονομούνται κιόλας. Δεν είμαι ακραίος. Έχω λογική πάνω στα πράγματα».


Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στην Χαρούλα Αλεξίου και τόνισε: «Της μιλούσα πάντα στον πληθυντικό Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Χτες έγραφα μια σκηνή για τη Χαρούλα, και νομίζω ότι θα της αρέσει πάρα πολύ. Θα την πάρει σε 3 μέρες».

Και συνέχισε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τις αποκαλύψεις για το Maestro:«Απρίλιο θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, θα σταματήσουμε για ένα διάστημα το καλοκαίρι και θα τελειώσουμε τα 8 αυτά επεισόδια. Θα τα γυρίσουμε σε δύο φουρνιές, 4 και 4».

Και δεν δίστασε να αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης: «Παλιότερα διάβαζα κριτικές. Γινόμουν έξαλλος. Η πρώτη αντίδραση ήταν ακριβώς όπως ένα παιδί, χαίρεσαι όταν είναι κάτι καλό και θυμώνεις όταν είναι κάτι κακό. Μετά μπορεί να περάσει λίγος καιρός και να συνειδητοποιήσεις ότι μπορεί να είχε και ένα δίκιο. Τώρα είμαι σε μια πολύ πιο σίγουρη φάση» ανέφερε.


Και τόνισε: «Θα ήθελα να ζήσω και έξω. Υπάρχουν κάποια μέρη που έχω παρέες, το Παρίσι αγαπάω πάρα πολύ. Δύσκολα αποχωρίζεσαι την Ελλάδα όταν έχεις δημιουργήσει πράγματα. Μεγαλώνοντας είμαι πάρα πολύ άνετα σε σχέση με το κομμάτι της δημοσιότητας».

«Οι καριέρες μας είναι ο χαρακτήρας μας. Σε όλες μου τις δουλειές ο χαρακτήρας μου υπάρχει. Έτσι και τα μηνύματά μου έχουν να κάνουν με τον χαρακτήρα μου και έτσι όλα τείνουν προς την ισορροπία. Θέλω να πιστεύω ότι με έναν τρόπο το καλό κερδίζει, αργεί αλλά κερδίζει!» είπε μιλώντας για το τέλος του Maestro.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !