Δεν πάει MEGA η Ναταλία Γερμανού....

2



Λίγο πριν φύγει το 2022 και ενώ δημοσιεύματα θέλουν την παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» να ετοιμάζει «έξοδο» με κατεύθυνση το Mega, ο Alpha κινήθηκε άμεσα για να «κλειδώσει» τη Ναταλία Γερμανού στο δυναμικό του και να αποκρούσει φημολογούμενες διεκδικήσεις από ανταγωνιστικά κανάλια. Η Ναταλία Γερμανού είναι από τα πρώτα πρόσωπα που επιθυμεί να κρατήσει ο Alpha, ενώ έγινε ήδη και η πρώτη επίσημη συνάντηση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, λίγο πριν φύγει το 2022 η διοίκηση του Alpha κάλεσε τη Ναταλία Γερμανού σε ραντεβού, στο οποίο ετέθη επίσημα το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου της τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια, με πιθανότερη εκδοχή την υπογραφή νέου συμβολαίου με διάρκεια δύο συν ένα χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» διανύει την πέμπτη σεζόν της στον Alpha, ενώ, αν ανανεώσει, θα επεκτείνει τη συνεργασία με το κανάλι τουλάχιστον έως τον Ιούνιο του 2025. 

Οπως αναφέρουν πληροφορίες, το ραντεβού που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Δεκεμβρίου ήταν καθοριστικό και οι δύο πλευρές έχουν ήδη μπει σε τροχιά ανανέωσης της μεταξύ τους συνεργασίας.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εγώ αυτό που γνωρίζω είναι ότι η Ναταλία έχει υπογράψει ήδη από το Μέγκα λόγω το ότι ο ιδιοκτήτης του σταθμού της έθεσε βέτο μιας και δεν μπορεί να κάνει ράδιο σε ιδιοκτησία αντιπάλου καναλιού αφού είναι αντιδεοντολογικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Ναταλία!! Αυτή η κίνηση είναι η πιο σωστή με διαφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !