Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι - Διαβάστε spoiler με την συγκλονιστική συνέχεια...

0



Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι που επιστρέφουν σύντομα στις οθόνες μας! 

Το σχέδιο του Αγγέλου να εκδικηθεί τους πάντες προχωράει κανονικά με τη βοήθεια της Κλειώς, χωρίς κανείς να μπορεί να τον σταματήσει. Μέσα στη δίνη των απειλών και των εκβιασμών, η Άννα και ο Δημήτρης έρχονται πιο κοντά από ποτέ με την Άννα να του κάνει ερωτική εξομολόγηση. Εκείνος όμως της αποκαλύπτει ότι ο πατέρας του είναι υπεύθυνος που ο δικός της πατέρας μπήκε άδικα στη φυλακή κι ότι και ο ίδιος το έμαθε πρόσφατα. Η Άννα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Αποφασίζει να κρατήσει απόσταση από εκείνον, κάτι που αποδεικνύεται επώδυνο και για τους δύο.

Στο μεταξύ, μέσα στα θύματα των απειλών είναι και η Λίνα, η ανιψιά της Άννας που έχει πάρει αναβολικά κι έχει κερδίσει τον αγώνα κολύμβησης. Σώζεται την τελευταία στιγμή. Η Κατερίνα με τη σειρά της, μην μπορώντας να περιμένει τον Άγγελο να πραγματοποιήσει τις απειλές του, πηγαίνει να τον δει στη φυλακή. Όμως εκείνος είναι αναίσθητος στο κρεβάτι. Λίγο νωρίτερα έχει ξεφυλλίσει ένα νομικό βιβλίο. «Ο σφυγμός του είναι πολύ αδύναμος. Φωνάξτε ασθενοφόρο», φωνάζει ο φύλακας και τον παίρνουν με το φορείο. Όλοι ενημερώνονται και τρέχουν στο νοσοκομείο.



O Δημήτρης συναντά την Άννα. «Κάτι έγινε. Δεν είναι φυσιολογικό. Στις 6 το απόγευμα λήγει η διορία που μας έχει δώσει ο Άγγελος με τους εκβιασμούς του και μία ώρα πριν τη λήξη της είναι σε αυτή την κατάσταση», της λέει. Στο μεταξύ η Υβόννη κλαίει απαρηγόρητη για τον γιο της. Το πόρισμα των γιατρών βγαίνει. Πλέον είναι βέβαιο ότι κάποιος αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Άγγελο μέσα στη φυλακή δηλητηριάζοντάς τον.


Η απόδραση
Ο Άγγελος συνεχίζει να νοσηλεύεται. Έχει διαφύγει τον κίνδυνο και ζητάει να δει τον πατέρα του. «Κάποιος προσπάθησε να με σκοτώσει. Σώθηκα, αλλά αν ξαναπροσπαθήσει; Είπες ότι θα με σώσεις. Κάνε κάτι», του λέει τρομαγμένος και με δάκρυα στα μάτια. Ο Αλέκος, λυγίζοντας σε αυτή την εικόνα του γιου του, θα τον βοηθήσει να αποδράσει. Την επόμενη ημέρα ο Άγγελος συνοδεύεται από τους αστυνομικούς. Εκείνος έχει ένα ειρωνικό ύφος και σφυρίζει έναν σκοπό που κεντρίζει το ενδιαφέρον της Άννας που περνάει από εκεί. Του βγάζουν τις χειροπέδες και μπαίνει στο μπάνιο. Η Άννα θυμάται ότι αυτόν τον σκοπό σφύριζε όταν οι δυο τους έκαναν κοπάνα μια μέρα από τη σχολή για να πάνε εκδρομή, «θα το σκάσει», μονολογεί. Η Άννα πάει τρέχοντας στο πάρκινγκ του νοσοκομείου όπου βλέπει το αυτοκίνητο. Μπαίνει μέσα και κρύβεται στο πίσω κάθισμα.

Μετά από λίγο ο Άγγελος, που έχει καταφέρει να αποδράσει, φεύγει με το αυτοκίνητο. Την ίδια ώρα στην εισαγγελία ο Σταύρος και ο Δημήτρης συζητούν νια το ποιος προσπάθησε να σκοτώσει τον Άγγελο. Ο Δημήτρης έχει μία υποψία: «Αν το έκανε ο ίδιος για να βγει από τη φυλακή και όλο αυτό είναι ένα σχέδιο απόδρασης;». Οι δύο άντρες στιγμιαία τρέχουν να βρουν τον Ανδρέα για να στείλει τους άντρες του στο νοσοκομείο προκειμένου να αποτρέψουν την απόδραση, όμως είναι αργά.

Η Άννα σε σοκ
Είναι νύχτα. Η Άννα βρίσκεται λιπόθυμη σε ένα δάσος. Συνέρχεται αλλά ζαλίζεται. Δείχνει να μην ξέρει πού είναι και γιατί. Είναι χτυπημένη και κρατά ένα όπλο στο χέρι. Τρομαγμένη το πετάει κάτω. Πάει να φύγει και σκοντάφτει πάνω σε κάτι. Συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται μπροστά στο πτώμα του Αγγέλου που είναι νεκρός. Τι έχει προηγηθεί έξι ώρες νωρίτερα; Η κοπέλα είναι σε σοκ. Βγαίνει σε ένα δρομάκι κι εκεί συναντάει ένα ζευγάρι που κάνει τζόκινγκ. «Τι σας συνέβη; Είχατε ατύχημα;», τη ρωτούν. Η Άννα φεύγει σχεδόν τρέχοντας. Η αστυνομία δέχεται κλήση για μια γυναίκα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ειδοποιούν τον Δημήτρη που κοντεύει να τρελαθεί από την αγωνία. Τη βρίσκει αλλά εκείνη δείχνει να μην επικοινωνεί με το περιβάλλον. Την πάει στο νοσοκομείο, ενώ ο Σταύρος μένει να ερευνήσει τον τόπο του εγκλήματος καθώς βρίσκουν το πτώμα του Αγγέλου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !