Ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε το τέλος του Ράδιο Αρβύλα...

7


Ο Αντώνης Κανάκης, μαζί με τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση ξεκίνησαν από σήμερα την καθημερινή τους εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».


Αφού ο Αντώνης Κανάκης την ώρα που καλωσόριζε τους τηλεθεατές μετά από έναν μήνα απουσίας από τις οθόνες, ανακοίνωσε και το τέλος τους για την τρέχουσα σεζόν.


Συγκεκριμένα ο Αντώνης Κανάκης ξεκίνησε λέγοντας: «Καλώς ήρθατε κυρίες και κύριοι. Σήμερα είχε αποφασίσει ένας ψυχίατρος, αν δεν κάνω λάθος, κι είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η τρίτη Δευτέρα του πρώτου μήνα του χρόνου, είναι η πιο καταθλιπτική Δευτέρα σε όλη την χρονιά και για αυτό ονομάζεται Blue Monday. Είναι το επεισόδιο 20 της φετινής σεζόν για το Ράδιο Αρβύλα και θα είμαστε στον αέρα μέχρι την Πέμπτη 6 Απριλίου», συμπλήρωσε. Με αυτόν τον τρόπο δήλωσε τον τερματισμό της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», νωρίτερα από τις υπόλοιπες του καναλιού.

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κατασκοτωνονται και φετος.Καθε χρονο και νωριτερα τελειωνουν.Τουλαχιστον παλι καλα θα ξαναδουμε νωριτερα τον "Εκατομμυριουχο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο εκατομμύριουχος ξεκινάει καινούργια επεισόδια τα σαββατοκύριακα

      Διαγραφή
    2. Αμα τελειωσουν οι ραδιο αρβυλα αρχες Απριλιου,θα επιστρεψει στο καθημερινο προγραμμα.Σαββατοκυριακο κακως θα μπει αν μπει γιατι μπερδευεται ο κοσμος με τοσες αλλαγες,ασε που τα σαββατα στις 20:00-21:00 ο περισσοτερος κοσμος ειναι εξω και ετσι δεν θα μπορεσει να κρατησει φανατικο κοινο.Καλυτερα να επιστρεψει μια και καλη στο καθημερινο προγραμμα οταν τελιωσουν οι αρβυλες.

      Διαγραφή
    3. Πιστεύω ότι ο εκατομμυριούχος πρέπει να παίζει 21:00-22:00. Είναι μια εντελώς διαφορετική πρόταση για όσους δεν θέλουν ούτε σειρά, ούτε ριάλιτι, το παιχνίδι έχει κοινό οπότε θα κρατήσει κάποια νούμερα, γενικά πιστεύω πως δεν θα κάνει τα τραγικά μονοψήφια των φετινών κωμωδιών, θα κινηθεί σε πιο αξιοπρεπή νούμερα και γιατί όχι ίσως κάνει την έκπληξη και μπει σφήνα.

      Διαγραφή
  2. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πλέον. Την επόμενη χρονιά ικανοί να αρχίζουν τέλη Οκτώβρη και να αποχαιρετίσουν τα Χριστούγεννα. Αλλά αφού τους το επιτρέπουν από το κανάλι καλά κάνουν. Ποιος δεν θα το έκανε αν ο ανώτερος τον άφηνε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο για 5 μηνες τους πληρωνει το καναλι αλλωστε αυτη ειναι η συμφωνια τους

      Διαγραφή
  3. Τη Λαμπροδευτερα 17 Απριλιου ο εκατομμυριουχος επανερχεται τις καθημερινες. Μεχρι Κυριακη των βαιων 9 Απριλιου θα παιζει τα ΣΚ ο εκατομμυριουχος (αν και παιζει εκεινη την ημερα να εχουμε εκλογες).Μετα το Πασχα θα παιζει μονο καθημερινες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !