Μαέστρο : Πότε μπαίνουν σε γυρίσματα για τον 2ο κύκλο;

0


Ακόμα δεν έχουν  ολοκληρώσει αρκετοί το τέλος του πρώτου κύκλου (μέσα από το Netflix ) και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κάνει σχέδια για όσα θα δούμε στη δεύτερη σεζόν πρώτα μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Αυτή την περίοδο και μετά τις γιορτές, όπου ο δημιουργός βρέθηκε με αγαπημένα του πρόσωπα και κυρίως την οικογένειά του όπου και γιόρτασε μαζί τους την επιτυχία της σειράς προσπαθεί να συγκεντρωθεί και να βάλει τη σκέψη του σε μια λογική σειρά σε σχέση με τους ήρωες των Παξών και τα προβλήματά τους. Το σίγουρο είναι πως παρόλο που είδαμε στην πρώτη σεζόν τον Ορέστη και την Αλεξάνδρα να φεύγουν για την Αθήνα, μια αφορμή θα τους αναγκάσει να επιστρέφουν στο νησί, οι κάτοικοι των οποίων μοιράζονται ξανά ένα μεγάλο μυστικό.


Μέσα από το μυστικό αυτό όμως, θα βγουν στην επιφάνεια και αλήθειες που θα θέσουν τις ζωές όλων σε νέους κινδύνους. Και αν αναρωτιέστε για το αν η ιστορία του β' κύκλου θα εκτυλιχθεί στην Αθήνα ή τους Παξούς, σας πληροφορούμε πως ο Χριστόφορος τόνισε ότι ολόκληρο το καστ θα μεταβεί στους Παξούς από τον Φεβρουάριο και μετά. Συγκεκριμένα, είπε σε συνέντευξή του πω

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !