Γιατί έφυγε από το Mega Καλημέρα;

1


Η Φλορίντα Πετρουτσέλι κάθισε στον καναπέ της Φαίης Σκορδά και απάντησε  για τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει από το Mega Καλημέρα.


Αρχικά, για τα χαριτωμένα λάθη που κάνει στον τηλεοπτικό αέρα, η Φλορίντα Πετρουτσέλι είπε: «Κάθε φορά που έκανα λάθος έπεφταν όλοι με τα μούτρα να με διορθώσουν και κάποια στιγμή τους λέω ρε παιδιά αυτό το πράγμα δεν πρόκειται να αλλάξει, μην σπαταλάτε ενέργεια. Αυτό ήταν το αλατοπίπερο της υπόθεσης, οπότε είναι πολύ ευχάριστο για τους γύρω μου. Εγώ δεν το καταλαβαίνω. Εγώ δεν πήγα σε ελληνικό σχολείο, πήγα σε ιταλικό σχολείο. Μιλάω μόνο ιταλικά στα παιδιά μου».



Για την αποχώρηση από το Mega Καλημέρα είπε: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά γιατί τα παιδιά μου ήταν πολύ μικρά, ειδικά ο Κωνσταντής ήταν 1,5 ετών. Δεν κοιμόταν το βράδυ. Στις 5 έβαζα ξυπνητήρι, κάποια στιγμή το πράγμα διογκώθηκε κι εγώ έπαθα υπερκόπωση. Αν ήταν αλλιώς οι συνθήκες δεν θα έφευγα ποτέ από εκεί, ήταν τόσο ωραία. Περνούσα φανταστικά».



«Μου λείπει η αδρεναλίνη, που τα λέγαμε όλη μέρα, η κουμπάρα μου. Έχεις ένα κενό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Έχει Δίκιο Σε Αυτό Που Λέει Η Φλορίντα Που Αποχώρησε Από Το Mega Καλημέρα Δεν Είναι Σωστό Να Σε Διώχνουνε Με Τις Κλοτσιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !