Γιώργος Λιάγκας για Νίκο Μουτσινά: «Καλώς ήρθε στον κόσμο της τηλεόρασης»

2


Ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς σε βραδινή του έξοδο, ενώ ο σχολιάστηκε και η ενόχλησή του στον «καταιγισμό» ερωτήσεων των δημοσιογράφων.


Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» με δηλώσεις εξέφρασε τη δυσφορία του και απάντησε στις ερωτήσεις των ρεπόρτερ λέγοντας: «Είστε χαζά; Επικοινωνούμε; Γιατί ρωτάτε τέτοια πράγματα; Μετά κάνετε παράπονα ότι δεν μιλάμε στις κάμερες. Τι κερδίζουμε τώρα με όλο αυτό; Είναι κακή τηλεόραση». Οι συγκεκριμένες δηλώσεις ήταν και που πυροδότησαν τον λόγο του Γιώργου Λιάγκα. 


«Καλώς ήρθε στον κόσμο της τηλεόρασης ο Νίκος Μουτσινάς, που δεν ξέρει, δεν είδε τόσα χρόνια, παλιός στο κουρμπέτι που δεν καταλαβαίνει ότι έτσι γίνονται οι ερωτήσεις στις εκπομπές. Ευτυχώς, εδώ, ο ομιλών έχει φύγει από το έντονο κομμάτι του lifestyle και το έχει γυρίσει προς την ενημέρωση. Έτσι γίνεται το lifestyle τόσα χρόνια» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γενικά αυτή την εποχή υπάρχει ένα θέμα. Κάποια άτομα που είναι στο απυρόβλητο ή έχουν συνηθίσει να ακούνε μόνο κολακείες και τα ίδια να ασκούν αυστηρή κριτική όποτε και για ό,τι θέλουν, όταν βρεθούν αντιμέτωπα τα ίδια με κριτική (χιουμοριστική, δηκτική, σαρκαστική, ειρωνική) αντιδρούν, γίνονται (περισσότερο) εριστικά, ή ξεσηκώνονται όλες οι "προοδευτικές δυνάμεις" να τα υπερασπιστούν. Πονάει όταν είσαι από την άλλη μεριά γλυκιά μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Λιάγκας νομίζει πως αυτό που κάνει είναι ενημέρωση;; Καλά εντάξει. Έχει χάσει πια το νόημα η λέξης με όλους αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !