ΕΡΤ: Εξελίξεις και αλλαγές στο πρόγραμμα

3


Εξελίξεις και αλλαγές στο πρόγραμμα αναμένονται στην ΕΡΤ καθώς οι σειρές «Μια νύχτα του Αυγούστου» και «Φλόγα και Άνεμος» ολοκληρώνονται μέσα στον Δεκέμβριο αφήνοντας σημαντικά κενά στην prime time ζώνη.

Το τέλος των δύο σειρών που αποτελούν βαριά χαρτιά στην κρατική τηλεόραση δε θα σημάνει την έναρξη των νέων προγραμματισμένων σειρών οι οποίες αναμένεται να ξεκινήσουν με το νέο έτος δημιουργώντας έτσι κενά τα οποία πρέπει να καλυφθούν.

Συγκεκριμένα, από τη μία η σειρά Φλόγα και Άνεμος με την ιστορία του Παπανδρέου και της Κυβέλης ολοκληρώνεται σε 12 επεισόδια μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου αφήνοντας τη βραδινή ζώνη του Σαββάτου χωρίς πρόγραμμα. Από την άλλη το «Μια νύχτα του Αυγούστου», το οποίο καλύπτει τη βραδινή ζώνη της Κυριακής, προβάλει το τελευταίο του επεισόδιο στις 18 Δεκεμβρίου.

Όσο για τις επόμενες σειρές της ΕΡΤ, μπορεί η σειρά «Η Παραλία» με τη Δανάη Μιχαλάκη να έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα, ωστόσο η πρεμιέρα της δεν αναμένεται να γίνει πριν τα μέσα Ιανουαρίου ενώ μπορεί να γίνει και προς το τέλος του πρώτου μήνα του 2023. Ανάλογος είναι και ο προγραμματισμός για τη σειρά «Πτώση» και τη μίνι σειρά «Το βραχιόλι της φωτιάς».

ΕΡΤ: Ανακατατάξεις και στα τηλεπαιχνίδια
Την ίδια ώρα, στην κρατική τηλεόρασης αλλαγές αναμένονται στα 3 τηλεπαιχνίδια που προβάλλονται από τα κανάλια της τόσο σε ώρες όσο και σε ημέρες προβολής.

Ο «Αδύναμος κρίκος» ήρθε με μεγάλες προσδοκίες στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει τα ζητούμενα. Οι σκέψεις για το πρόγραμμα με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος είναι να μεταφερθεί από το καθημερινό πρόγραμμα στο Σαββατοκύριακο.

Την αντικατάσταση του «αδύναμου κρίκου» αναμένεται να κάνει το τηλεπαιχνίδι «Πες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο και είχε μέχρι στιγμής ικανοποιητικές επιδώσεις στην τηλεθέαση.

Το άλλο σενάριο φέρνει το «Δες και Βρες» με τον Νίκο Κουρή ως αντικατάσταση το οποίο ωστόσο έχει σταματήσει γυρίσματα λόγω προβλημάτων που παρουσιάστηκαν με την εταιρία παραγωγής.

Πηγή: Realnews

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. το "πες την λεξη" ειναι πάρα πολύ ωραιο παιχνίδι... Μια ερώτηση μονο, τα έπαθλα στα παιχνίδια της ΕΡΤ, τα πληρώνουμε εμείς? Γιάτι ακούω για 9 και 10 χιλιάδες ευρώ επαθλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία σοβαρή αλλαγή που πρέπει να γίνει οπωσδήποτε είναι η επαναφορά του "Αλατιού της γης" στο 1 με 3, της Κυριακής και φυσικά και πάλι στην ΕΡΤ1. Διαμαρτύρονται χιλιάδες κόσμου. Γιατί υποτιμούν τον κοινό; Το δίδυμο που παίζει εκείνη την ώρα, να ξαναγυρίσει στις 10:00. Πιο πολύ τηλεθέαση θα έχει στις 10:00 (όπως και είχε πριν μετακινηθεί) από το 1,8% που σημειώνει τώρα που προβάλλεται στη 1.

    Επίσης, το "Δες και βρες", με την αλλαγή καναλιού, το κατέστρεψαν.

    Πότε θα μάθουν τα κανάλια ότι η αλλαγή συνηθειών των τηλεθεατών, δεν φέρνει τα αναμενόμενα αποτελέσματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ για το αλατι της γης.Ελεος με αυτή την αλλαγή!!!!

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !