Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι για το «Crown»: Πιέστηκα πολύ, πίστευα ότι ο ρόλος της Νταϊάνα θα είναι παγίδα...

0



Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρεμιέρα (σ.σ. στις 9 Νοεμβρίου) της 5ης σεζόν του «The Crown» στο Netflix και η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι μιλά για τον ρόλο της «Νταϊάνα» που υποδεύεται στη δημοφιλή σειρά και αποκαλύπτει πώς αντέδρασε όταν ενημερώθηκε για αυτό. Η 32χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι πιέστηκε πάρα πολύ, αναφέροντας σε συνέντευξή της στη βρετανική Vogue: «Με πίεσε πολύ η ιδέα στην αρχή. Ημουν πάνω από τον νεροχύτη της κουζίνας και σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να το κάνω. Πίστευα ότι ο ρόλος αυτός θα είναι παγίδα».

Η 32χρονη ηθοποιός ανέφερε επίσης ότι μόλις διάβασε το σενάριο και τα λόγια της, κατάλαβε ότι πρόκειται για μια μεγάλη πρόκληση που πρέπει να φέρει εις πέρας. «Άρχισα αμέσως να δουλεύω την προφορά μου. Αποφάσισα να το σκεφτώ πιο απλά, να πω ότι είναι απλώς νέοι χαρακτήρες, ότι είναι ένας ρόλος», αναφέρει. Ωστόσο, δεν έπαψε να έχει την ανασφάλεια πως δεν ταιριάζει στον συγκεκριμένο ρόλο, καθώς θεωρεί ότι δεν μοιάζει καθόλου στη Νταϊάνα. «Ίσως με το μακιγιάζ μόνο να της μοιάζω λίγο», είπε.


Η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη βασιλική οικογένεια κι εξήγησε πως δεν είχε ασχοληθεί ποτέ προηγουμένως με το θέμα. «Δεν τους γνώριζα. Μου αρέσει ο πρίγκιπας Χάρι, είναι διασκεδαστικός, αλλά με αηδιάζει η DailyMail και ο τρόπος που τους περιγράφει. Ηξερα κάποια πράγματα για τη Νταϊάνα, όπως ότι έσπασε τόσους κανόνες της βασιλικής οικογένειας. Οι συνέπειες όμως, ήταν πολύ σκληρές», εξηγεί.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !