Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: «Η σιωπή μου είναι η απάντησή μου»

2


Η Έλενα Χριστοπούλου άφησε το δικό της σχόλιο μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της εκπομπής «Πρωινό μας», για τη συνέντευξη που παραχώρησε η Βίκυ Καγιά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Πιο συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν στις δηλώσεις που έκανε η παρουσιάστρια σχετικά με το αν θα ήθελε να ζητήσει συγγνώμη σε κάποιον συνεργάτη της, αλλά και στο αν έχει αδικήσει κάποιον από αυτούς.

«Δεν νιώθω πίκρα γιατί έχω αρχίσει και φιλοσοφώ και διαβάζω πάρα πολλά βιβλία ενάντια στο μίσος και τη ζήλια για να καταλάβω τι γίνεται. Είναι απόλυτα λογικό γιατί υπάρχει μια λογική που λέει ότι οι άνθρωποι οι οποίοι σε διαβάλλουν, λένε πράγματα για σένα και σε φθονούν, θέλουν κάτι που έχεις και δεν το έχουν αυτοί» ήταν μία από τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά.

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν η μοναδική από το πάνελ της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, που δεν θέλησε να πάρει θέση και να σχολιάσει τις δηλώσεις του μοντέλου, ενώ αρκέστηκε μόνο να πει τη φράση: «Η σιωπή μου είναι η απάντησή μου».

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μετά το κράξιμο και την λάσπη που έριχνε η κατινομαματζερ στην Καγιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά το κράξιμο που έριχνε η κατινομαματζερ Χριστοπούλου μαζί με την συνοδεία της στην Καγιά τόσο καιρό....είπε σήμερα να σιωπησει.....Έλα κούρασε και αυτή ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !