Τσιμτσιλή για Μενεγάκη: «Όποιος θεωρεί ότι μπορεί να πάει στο πλευρό της ως συμπαρουσιαστής, πλανάται»...

1


Τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σχετικά με τη συνεργασία του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σχολίασαν το πρωί της Παρασκευής η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα της στο Happy Day.

Αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε τη λέξη «συμπαρουσιαστής» που είπε ο Γιώργος Λιάγκας, επισημαίνοντας ότι «μην τρελαθούμε τώρα, ότι η Ελένη πήρε συμπαρουσιαστή;».

«Μπορεί έτσι να του είπε για να τον κλείσει. Εγώ όταν είδα το όνομά του στην Ελένη Μενεγάκη, έτσι σκέφτηκα» αποκρίθηκε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Η Ελένη Μενεγάκη, όπως τη ξέρω εγώ και όπως ξέρω ότι διαχειρίζεται τις συνεργασίες της, δεν έχει ανάγκη να πλασάρει σε κάποιον μία διαφορετική πραγματικότητα. Όποιος θεωρεί ότι μπορεί να πάει στο πλευρό της ως συμπαρουσιαστής, πλανάται. Τώρα η Ελένη σαν παρουσιάστρια να νιώθει τόσο άνετα με κάποιον που να του δώσει χώρο και τηλεοπτικό αέρα, ώστε να είναι σχεδόν στο πλάι της, ok» είπε με τη σειρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τη σειρά της.

«Ας αφήσει ο Γιώργος την εκπομπή της Ελένης και ας κοιτάξει τους δικούς του συνεργάτες. Ο Γιώργος θα πει στην Ελένη πώς θα διαχειριστεί τους ανθρώπους της εκπομπής της; Η Ελένη πάντα έτσι ήταν, δεν άλλαξε. Μπορεί να υπάρχει λόγος, δεν τον ξέρουμε αυτόν» συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπανώτας στο Happy Day.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και το μαναφούκι συνεχίζεται στον Άλφα από νωρίς το πρωί. Και οι δύο εκπομπές του έχουν στραφεί κατά του Λιάγκα τυχαίο; Μήπως είναι γραμμή Κοκλώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !