Το τερμάτισε...«Θέλει να φανεί ότι ξέρει από μόδα και δεν ξέρει»

0


 Η Ραμόνα Βλαντή έκανε τις δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες και μίλησε για το GNTM, ενώ αναφέρθηκε και στη Βίκυ Καγιά, δηλώνοντας πως θα μπορούσε να συνεργαστεί μαζί της. Στο απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή «Super Κατερίνα» η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», τοποθετήθηκε και για το bullying, το οποίο δεχόταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στους πρώτους κύκλους του ριάλιτι μοντέλων.


«Όλοι είναι με ένα χαμόγελο μπροστά από την κάμερα. Από πίσω όμως; Εγώ ξέρω για τον χώρο της μόδας. Εγώ πιστεύω πάντα ότι πίσω από μία διπλωματική φιγούρα κρύβεται μια γατούλα που βγάζει τα νύχια και γρατζουνάει» σημείωσε η Ραμόνα Βλαντή για το ενδεχόμενο η Βίκυ Καγιά, να είναι το πρόσωπο που έκανε bullying στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.



Στην ερώτηση αν θα μπορούσε να συνεργαστεί μαζί με την κριτή και παρουσιάστρια του GNTM, απάντησε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εγώ τη θαυμάζω την κυρία Καγιά, δεν έχω τίποτα απολύτως μαζί της. Έχω με κάποια πράγματα που λέει, θέλει να φανεί ότι ξέρει από μόδα και δεν ξέρει. Δεν νομίζω ότι θα ήθελε ποτέ να συνεργαστεί μαζί μου αλλά λέμε τώρα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !