The Crown: Πέντε σκάνδαλα του Παλατιού που έμειναν έξω από την 5η σεζόν

0

 



Αν και η βασιλική οικογένεια θεωρεί πως το «Crown» θίγει τον θεσμό της μοναρχίας και μπορεί να κάνει ανεπανόρθωτη ζημιά στο Μπάκιγχαμ, με τις άγνωστες ιστορίες που αποκαλύπτει, ο Πίτερ Μόργκαν έχει φροντίσει να «καλύψει» αρκετά από τα σκάνδαλα που έχουν απασχολήσει κατά καιρούς τη Βρετανία.


Μπορεί στη δημοφιλή σειρά του Netflix να αναπαράγονται εικόνες και ιστορίες που όντως, ζημιώνουν τη βασιλική οικογένεια, όμως και πάλι υπάρχουν γεγονότα, που δεν τόλμησαν να «αγγίξουν» ούτε οι δημιουργοί.


Το ταξίδι του Κάρολου και της Νταϊάνα στη Νότια Κορέα



Στην αρχή της 5ης σεζόν, το κοινό παρακολουθεί τον δεύτερο «μήνα του μέλιτος» της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του πρίγκιπα -τότε- Κάρολου.


Ωστόσο, το ζευγάρι έκανε κι ένα δεύτερο ταξίδι, το οποίο παραλήφθηκε στη σειρά. Λίγο πριν τον χωρισμό τους, το ζευγάρι βρέθηκε στην Ασία. Εκεί μάλιστα, διαπίστωσαν και οι δύο πως ο χωρισμός ήτανη μόνη λύση για τον γάμο τους.



Ένας δημοσιογράφος που ήταν κι εκείνος παρών στο ταξίδι είχε αναφέρει σε άρθρο που γράφτηκε το 2021 πως «το μίσος μεταξύ της Νταϊάνα και του Καρόλου ήταν ολοφάνερο».


Κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου ταξιδιού, ο αναπληρωματικός προσωπικός γραμματέας του πρίγκιπα, Πίτερ Γουέστμπερκοτ είχε απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις σχέσεις ανάμεσα στο ζευγάρι: «Ξέρουμε πως δεν είναι καλά, όμως κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για εκείνους». Ωστόσο, αποδείχθηκε πως αυτό δεν ήταν αρκετό, καθώς έναν χρόνο αργότερα, ο πρωθυπουργός John Major ανακοίνωσε τον χωρισμό τους.


Η φάρσα στη βασίλισσα Ελισάβετ


Αν και θα μπορούσε να δώσει μια πιο «χιουμοριστική» χροιά στη σειρά, το τηλεφώνημα του ραδιοφωνικού παραγωγού, Πιέρ Μπρασάρντ στη βασίλισσα Ελισάβετ δεν συμπεριλήφθηκε στο «Crown».


Υποδυόμενος τον Καναδό πρωθυπουργό, Jean Chretien, συνομίλησε με τη βασίλισσα επί 7 λεπτά. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, η μονάρχης αναφέρθηκε στα σχέδια της οικογένειας για το Χάλογουιν, αλλά και στην εμπλοκή της στο δημοψήφισμα του Κεμπέκ.


Αν και πολλοί διασκέδασαν με τη φάρσα του ραδιοφωνικού παραγωγού, ο εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ δεν φάνηκε πολύ ευχαριστημένος με την εν λόγω συνομιλία. Αντιθέτως, δήλωσε πως ήταν «ενοχλητικό», ενώ τόνισε επίσης πως «ήταν χάσιμο χρόνου για τη βασίλισσα».


Ωστόσο, ο Πιέρ Μπρασάρντ ανέφερε από τη μεριά του πως «δεν μετανιώνει για τη φάρσα που έκανε» και σχολίασε πως η μονάρχης ήταν «πολύ αστεία». «Αυτού του είδους η συζήτηση είναι πολύ ωραία, γιατί βλέπουμε την ανθρώπινη πλευρά της», είχε πει.


Η σχέση της Νταϊάνα με τον χειρουργό, Χασνάτ Καν


Η σχέση της «πριγκίπισσας του λαού» με τον χειρουργό κάθε άλλο, παρά κάτι επιπόλαιο ήταν. Το ζευγάρι ήταν μαζί για δύο περίπου χρόνια, ενώ σκέφτονταν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να παντρευτούν. Η συγγραφέας, Τίνα Μπράουν είχε γράψει στη βιογραφία της πως κάθε φορά που η Νταϊάνα αναφερόταν σε εκείνον, έλεγε πως είναι ο «ένας για εκείνη».


Μάλιστα, η Νταϊάνα είχε επισκεφτεί τους γονείς του στο Πακιστάν το 1996. Μιλώντας για εκείνη σε συνέντευξή του, μετά τον θάνατό της, ο Χασνάτ Καν είχε πει για την επίσκεψή της στην πατρίδα του: «Πραγματικά απόλαυσε τον χρόνο της, όταν ήρθε εδώ. Επίσης, απολάμβανε το απογευματινό τσάι με την οικογένειά μου και νομίζω πως της άρεσε πολύ η εκκεντρική κουλτούρα της ασιατικής οικογένειας». Είχε αποκαλύψει μάλιστα, πως η αιτία του χωρισμού τους ήταν ότι «ο ίδιος δεν θα μπορούσε να έχει μια φυσιολογική ζωή στο πλευρό της».


Ο μπάτλερ της πριγκίπισσας και έμπιστος φίλος της, είχε αναφερθεί και εκείνος στη σχέση τους, λέγοντας πως: «Ήταν ο άντρας που αγάπησε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Ήταν μια πολύ βαθιά, πνευματική σχέση. Ήταν πολύ ερωτευμένοι».


Το ατύχημα του πρίγκιπα Ουίλιαμ



Σε ηλικία 8 ετών, ο μεγαλύτερος γιος του Κάρολου και της Νταϊάνα είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση. Πιο συγκεκριμένα, ένας συμμαθητής του τον είχε χτυπήσει με ένα μπαστούνι του γκολφ στο κεφάλι. Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για δύο ημέρες.


Καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του, η μητέρα του έμεινε στο πλευρό του, ενώ ο πρώτος του επισκέπτης ήταν ο μικρός του αδερφός, Χάρι.


Ο γάμος της πριγκίπισσας Άννας


Το ενδιαφέρον της πριγκίπισσας για τον Σερ Τίμοθι Λόρενς προβάλλεται κανονικά στη σειρά του Netflix, όπως και η ανακοίνωση του γάμου της στη μητέρα της, γεγονός που την εξαγρίωσε.


Ωστόσο, στη συνέχεια της σειράς, δεν βλέπουμε κανένα πλάνο από τον γάμο τους, ενώ πραγματοποιήθηκε κανονικά. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στη Σκωτία, ενώπιον 30 καλεσμένων, καθώς η εκκλησία της Αγγλίας δεν επέτρεπε στη νύφη να παντρευτεί ξανά, αφού είχε χωρίσει προηγουμένως.


Πηγή:Πέννυ Λουπάκη (prwtothema)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !