Δημήτρης Σκουλός για GNTM: «Είδες που τελικά οι αλλαγές καμιά φορά δεν είναι για καλό;»

0

 


Τον Δημήτρη Σκουλό συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο γνωστός φωτογράφος και πρώην κριτής του GNTM ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ότι δεχόταν bullying την εποχή που βρισκόταν στο ριάλιτι μοντέλων αλλά και για τη σχέση που έχει σήμερα μαζί της.


«Δε μπορώ να μιλήσω για άλλον. Τα άκουσα, τα διάβασα, δε το παίζω ανήξερος αλλά δε μπορώ να μιλήσω στη θέση κάποιου άλλου. Δε θα πω ούτε ναι ούτε όχι για το αν μου είχε πει κάτι η Ηλιάνα. Αν θέλει να πει η Ηλιάνα κάτι επειδή ήμουν δίπλα, ευχαρίστως. Αλλά εγώ, δε μπορώ να μιλήσω στη θέση κάποιου άλλου.


Καλό είναι τα προβλήματα να λύνονται και για εμένα, καλό είναι, να λύνονται εκείνη τη στιγμή… Μιλήσαμε με την Ηλιάνα. Η Ηλιάνα είναι φίλη μου, και η Έλενα, και με τη Ζενεβιέβ μιλάω συνέχεια. Είναι καλά κορίτσια» είπε ο Δημήτρης Σκουλός.


Όσο για το ενδεχόμενο να μη δούμε το GNTM την επόμενη σεζόν, ο Δημήτρης Σκουλός είπε, «Δε βλέπω GNTM γιατί δε βλέπω τηλεόραση. Πως πάει; Δε πηγαίνει τόσο καλά όσο άλλες χρονιές; Είδες τελικά που μερικές φορές οι αλλαγές δεν είναι για καλό; Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει του χρόνου. Εμένα με λυπεί αν δε γίνει του χρόνου γιατί είναι ένα πρότζεκτ που το αγαπώ πολύ».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !