Ό,τι αγαπώ: Σχολιάζοντας τη νέα μουσική εκπομπή του Γιάννη Μπέζου

2



Είδαμε χθες το βράδυ και την πρεμιέρα της νέας μουσικής εκπομπής του Γιάννη Μπέζου στο Open και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μας ξάφνιασε ευχάριστα – στο ρόλο του παρουσιαστή – μέσα από τη νέα του μουσική εκπομπή στο Open η οποία βασίζεται σε μια δική του ιδέα. Οι πρώτοι προσκεκλημένοι του ήταν η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η Ρένια Λουιζίδου, η Κατερίνα Λέχου, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, η Τζένη Μπότση, η Νάντια Μπουλέ και η Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Ο Γιάννης Μπέζος με τον χαρακτηριστικό τρόπο που τον διακρίνει κλέβει την παράσταση και σ’ αυτό το νέο του εγχείρημα. Ρωτά τους καλεσμένους του όχι όπως θα συνέβαινε σε μια συνέντευξη, αλλά με μια γνήσια, χαλαρή διάθεση, όπως θα ρωτούσα κι εγώ έναν φίλο μου. Τους ρωτά για τις καλλιτεχνικές τους στιγμές, για αναμνήσεις πάνω στη σκηνή και τους αφήνει να μοιραστούν όσα θέλουν με την παρέα.

Ό,τι αγαπώ: Είδαμε τη νέα μουσική εκπομπή του Γιάννη Μπέζου – Οι εντυπώσεις μας
Βλέπεις εκείνη την πλευρά του Μπέζου που μέχρι τώρα δε γνώριζες. Αυτή του πραγματικού μουσικόφιλου. Τραγουδά μαζί με τους συναδέλφους του και αναπολούν στιγμές που έχουνε ζήσει κατά το παρελθόν. Είναι τόσο ακομπλεξάριστος, που φροντίζει να αφήνει στην άκρη του καλλιτεχνικό “εγώ” του, για να δώσει προτεραιότητα στους καλεσμένους του. Χάρη στις ερωτήσεις του και σε όλο το παρεϊστικο κλίμα, η κουβέντα είναι και για τον θεατή -αλλά από ό,τι φαίνεται και για τους προσκεκλημένους του στο στούντιο- πολύ ενδιαφέρουσα.

Από Άκη Φωτόπουλο youfly

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !