Νέο επεισόδιο για την τηλεθέαση... Δείτε αναλυτικά όλα τα δυναμικά κοινα!

6


Στο θέμα των τηλεθεάσεων  επανήλθε και σήμερα ο Νίκος Μάνεσης. Αφορμή για τη νέα αυτή του αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα στάθηκε ένα μήνυμα που έλαβε από τηλεθεατή την ώρα της εκπομπής του.

«Δεν είναι του παρόντος και δεν παίρνουμε πίσω τίποτα από ό,τι είπαμε. Όσα είπαμε για τις τηλεθεάσεις ισχύουν. Κι επειδή είδαμε τα νέα νούμερα, παρότι μας εμφανίζουν πρώτους. Είναι πολύ νωρίς και δεν έχει διορθωθεί απολύτως τίποτα. Θα περιμένουμε και θα είμαστε επιφυλακτικοί» αρκέστηκε να πει ο Νίκος Μάνεσης ο οποίος από τη μέρα που ξεκίνησε το συγκεκριμένο θέμα έχει σημειώσει σημαντική άνοδο στην τηλεθέαση. 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τα δυναμικά κοινά:








Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πρώτη φορά βλέπω τα τέταρτα της παιδικής ζώνης του Star. Να το καθιερώσετε αν γίνεται. Δεν εννοώ αναλυτικά όπως στην ανάρτηση αλλά αν μπορείτε να τα βάζετε μαζί με τα υπόλοιπα πρωινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενικά ξέρουμε τι ποσοστά κάνει η starland; ένα μο ίσως;

      Διαγραφή
  2. οπως και να εχει, τα 1000 μηχανακια μετρησης δεν ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα. Προφανεστατα δεν ειναι απο ολα τα επαγγελματα. Δεν ειμαστε ολοι επιπεδου φατσεα για να κανουν τηλεθεαση τα τρας πρωιναδικα, η κουτσελινη,ο ευαγγελατος και τα ριαλιτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το δυναμικό κοινό είναι από 18 έως 54. Το να κάνει μια παιδική σειρά για παιδιά τριών, πέντε, έξι χρονών 9% στο δυναμικό κοινό κάνει εντύπωση. Αν ήταν anime σοβαρά που τα βλέπουν και ενήλικες θα μπορούσε να δικαιολογηθεί το ποσοστό αλλά μιλάμε για παιδικές σειρές για πολύ μικρά παιδάκια. Για ηλικίες νηπιαγωγείου και δημοτικού. Τα παιδάκια φυσικά και βλέπουν την παιδική ζώνη του Star το ΣΚ αλλά εδώ μιλάμε για τα νούμερα του δυναμικού κοινού και οι παιδικές ηλικίες δεν είναι στο κοινό αυτό. Αυτό νομίζω τονίζει ο Μάνεσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ΣΤΑΡ είναι η χαρά του παιδιού το Σ/Κ εδώ και πολλά χρόνια και παίρνει αρκετά νούμερα που τυχαίνει ορισμένες φορές να κάνει μεγαλούτσικη ζημιά στον ανταγωνισμό.
    Παιδιά αν δούμε τα συνολικά νούμερα των σταθμών εθνικής εμβέλειας εκείνης της ώρας,τα προσθέσουμε θα δούμε ότι υπάρχει και ένα ποσοστό από πίσω που είναι ικανό να ζαματισνούνε κάποια όπως ο Α πχ και αφορά τόσο τα τοπικά/περιφερειακά όσο και τις πλατφόρμες που κάποια από εκείνα παίζουν και παιδικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα παιδικά στο σταρ παίζουν χρόνια με επιτυχία. Τώρα τα θυμήθηκε ο Μάνεσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !