Από το Open στο Mega για να κάνει βραδινή εκπομπή με τον Ηλία Ψινάκη

16


Αποχώρηση-βόμβα από το Open, καθώς σύμφωνα με όσα είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, η Αννίτα Πάνια δε θα συνεχίσει φέτος στο κανάλι της Παιανίας.

Ο λόγος του τέλους της συνεργασίας των δύο πλευρών έχει να κάνει με διαφωνία του παραγωγού με την εμπορική διεύθυνση του Open και τον Νίκο Αργυρό, κυριολεκτικά στο παρά πέντε της τηλεοπτικής σεζόν. Η παρουσιάστρια έλειπε μάλιστα και από την παρουσίαση προγράμματος του Open.


Η Αννίτα Πάνια, όχι μόνο είχε κανονίσει με το κανάλι την επίσημη φωτογράφιση της εκπομπής της «Ανοιχτά», αλλά είχε έτοιμους και τους πρώτους καλεσμένους για να μπει σε γυρίσματα.


Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Αννίτα Πάνια, όχι μόνο βρίσκεται σε συζητήσεις με το Mega για να κάνει εκεί το δικό της talk show, αλλά αναμένεται να συνεργαστεί στο Μεγάλο Κανάλι με τον Ηλία Ψινάκη και να παρουσιάσουν από κοινού την εκπομπή.


Δημοσίευση σχολίου

16Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αννίτα Πάνια με σήμα MEGA από πάνω; ΣΟΚ. Ένα πρόσωπο που για χρόνια έχει ταυτιστεί με σταθμούς όπως NEW CHANNEL, TEMPO, ALTER, EPSILON και ΝΕΟ EPSILON.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν τη διώξουν από το Mega, γιατί θα τη διώξουν, το θέμα είναι το πότε, αν τη πάρουν πίσω στο όπεν θα είναι μεγάλοι μακάκες. Δεν φτάνει που τη μάζεψαν ξανά από το περιφερειακό νέο εψιλον του Βρυώνη και τη ξαναέβαλαν σε πανελλαδικό, κάνει και μαγκιές χαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα η ίδια δεν έχει θέμα με το όπεν. Η παραγωγή δεν τα βρήκε με το κανάλι

      Διαγραφή
  3. Βλέποντας τα σχόλια, έχω να πω το εξής: ας μην είμαστε αρνητικά προκατειλημμένοι με πρόσωπα και τηλεοπτικά projects. Ας ξεκινήσει η εκπομπή και θα κρίνουμε μετά το περιεχόμενό της. Εξάλλου, η εκπομπή της Πάνια πέρυσι στο OPEN δεν ήταν καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ήταν καθόλου κακή, ήθελα να πω.

      Διαγραφή
    2. Γιατί επειδή πάει Μέγκα τώρα είναι καλή παρουσιάστρια; Τόσα χρόνια τρασ και τώρα θα γίνει στάρ; Γιατί (ξαναλέω) επειδή θα πάει Μέγκα; Τελικά από ότι καταλαβαίνω δεν παίζει ρόλο το πρόσωπο αλλά το κανάλι.

      Διαγραφή
  4. Το παλιό MEGA δεν θα έπαιρνε ποτέ την Πάνια στο κανάλι με τέτοια προϊστορία. Από το παλιό MEGA το μόνο που απέμεινε είναι το σήμα και η ταινιοθήκη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθε κανάλι έχει και το αγκάθι του. Το MEGA θα υστερούσε;

      Διαγραφή
  5. Δυστυχώς δεν άφησαν τον Μπούτο να ολοκληρώσει το πρόγραμμα τότε τον Νοέμβριο του 2020 και τον έδιωξαν. Αυτοί που ήρθαν μετά, μάλλον δεν έχουν καταλάβει τι ήταν/είναι το Mega, κι αυτό φαίνεται σε πολλές επιλογές. Από τον τρόπο προγραμματισμού των παλιών σειρών βάζοντας διπλά και τριπλά επεισόδια την ημέρα (καίγοντας τες μέχρι να τις σιχαθεί ο κόσμος χωρίς να βάζουν άλλες), μέχρι και στην επιλογή προσώπων και εκπομπών. Νιώθω ότι προσπαθούν να μοιάσουν περισσότερο στον Alpha, το πρώην Epsilon ή το Alter, παρά στο ίδιο το Mega.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με Ευαγγελάτο, Νικολούλη, Πάνια από τη μία και 3ωρες σαπουνόπερες Ανδρέα Γεωργίου από την άλλη περισσότερο κάτι ανάμεσα σε Alter και Alpha θυμίζει το νέο Mega παρά στον παλιό original εαυτό του.

    Για να δούμε... θα ζήσουμε να δούμε τη Πάνια στο μεγάλο κανάλι??? Όλα τα έχουμε δει πια. Γιατί οχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά πια με τα σχόλια για την Πάνια και το παλιό mega. Το πολύ πολύ να γίνει σαν όλα τα υπόλοιπα κανάλια που έχουν οπωσδήποτε και κάτι τρας στο περιεχόμενο τους. Και ο alpha έχει την Καινούργιου, τον Κοκλώνη και τις Αμφιβολίες, και ο ant1 έχει τον Λιάγκα, την Κλινική, τις τρας επιθεωρήσεις του Σεφερλή και μέχρι πρότινος ανεκδιήγητα ριάλιτι και τούρκικα, και ο skai τα δικά του εκεί με τα ριάλιτι, τα σόου μόδας κλπ, και το star κτλ... Σιγά το θέμα λοιπόν αν πάει και η Πάνια στο mega.

      Διαγραφή
  7. Εγώ με την Πάνια δεν έχω πρόβλημα. Η Πάνια χρόνια τώρα κάνει συγκεκριμένες εκπομπές και έχει το κοινό της που τα κανάλια θέλουν να το αποκτήσουν και για αυτό της δίνουν δουλειά. Αλλά άτομα σαν τον Ψινάκη ή τον Θεοδωράκη που αναμείχθηκαν στην πολιτική ζωή της χώρας και ενέργειες τους από μερίδα του κόσμου κατακρίθηκαν και γενικότερα εκεί δεν άφησαν και το καλύτερο αποτύπωμα για μένα πάντα δεν θα έπρεπε η τηλεόραση να τους δίνει δουλειά. Για μένα και αυτοί θα έπρεπε να καταλάβουν κάποια πράγματα και μόνοι τους να αποσυρθούν και να ζήσουν την ζωή τους μακριά από τον δημόσιο βίο αλλά και οι υπεύθυνοι των καναλιών να βάλουν κάτω το μυαλό του να σκεφτούν κάποια πράγματα και να μην κοιτάνε μόνο τα νούμερα. Είπαμε κάνουν ότι μπορούν για αυτά αλλά θα έπρεπε να υπάρχουν και κόκκινες γραμμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή ο Σταύρος Θεοδωράκης, σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, δεν θα έπρεπε να είχε το δικαίωμα να επιστρέψει στο επάγγελμα του, τη δημοσιογραφία. Κατάλαβα καλά;;; Και γιατί παρακαλώ; Τι μεμπτό έκανε ακριβώς;

      Διαγραφή
    2. Απάντηση δεν πήρα στην ερώτηση. Άρα το σχόλιο για τον Θεοδωράκη ήταν μια ακόμη μπούρδα άνευ νοήματος και τεκμηρίωσης...

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !