Γιώργος Λιάγκας: Με ενοχλεί η εργαλειοποίηση της διαφορετικότητας... «Σώπα ρε Καγιά!»

3
 

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της κουβέντας για το GNTM, δεν έκρυψε τις έντονες διαφωνίες του για τον τρόπο με τον οποίο «εργαλειοποιούνται» όπως είπε οι άνθρωποι με διαφορετικότητα που συμμετέχουν στο reality του STAR.

«Για μένα, ας αλλάξουν τίτλο και ας κάνουν «Έλα και δοκίμασε την τύχη σου στην μόδα» και να πάνε όλες οι ηλικίες, όλα τα κιλά και να δοκιμάσουν την τύχη τους. Όταν λες όμως Top Model, στο μυαλό όλων έρχονται η Δούκισσα, η Ναόμι Κάμπελ…

Άλλο η εργαλειοποίηση, «να το κάνω για να πουλήσω παραπάνω». Γιατί αυτό γίνεται. Αυτό με ενοχλεί εμένα, η εργαλειοποίηση της διαφορετικότητας. Προσπάθησε τον άνθρωπο που έχει παραπάνω κιλά, είτε τον επιλέξεις είτε όχι, να τον αγκαλιάσεις, να τον αγαπήσεις, όχι να τον ξεφτιλίσεις. Εμένα αυτό με ενοχλεί», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.


«Ήταν μια κοπελίτσα χθες με ξυρισμένο κεφάλι, κούκλα. Την ρώτησαν τι θέλει να γίνει και λέει από ταπεινότητα η κοπέλα, ή make up artist ή μοντέλο. Και λένε «Όχι! Αν δεν είναι το όνειρο σου μόνο να γίνεις μοντέλο θα σε κόψουμε». Δεν κατάλαβα; Σώπα ρε Καγιά! Έλεος δηλαδή! Κούκλα η άλλη. Θα τρελαθώ δηλαδή», κατέληξε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολυ καλη η Χατζηπαντελη ξερει τι της γινεται και λεει αφοβα την γνωμη της, γι αυτο και την διωξανε. Δεν μπορω να φανταστω οτι πηραν καποιο ατομο στην κριτικη , για να το αλλαξουν. Παντως ειναι εμφανεστατο οτι η κριτικη επιτροπη περναει οποιον θελει, οπως η κοπελα πχ με τα σγουρα μαλλια που την εκοψε η Καγια με μια χαζη δικαιολογια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Λιαγκας αρχιζει και το βρισκει , θα ειναι δυσκολος αντιπαλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το γελοιο της υποθεσης ειναι οτι η Καγια προσπαθει να τεκμηριωσει τα λεγομενα της με αναχρονιστικες ηλιθιοτητες . Κατ αρχας εχει μεινει αιωνες πισω και δεν εχει πια επαφη με τον διεθνη χωρο , γι αυτο και σε οτι λεει τα περισσοτερα απο αυτα δεν ισχυουν. Παρολα αυτα καλειται να κρινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !