Νέα αποχώρηση απο την εκπομπή Χαμογέλα(;;;) και Πάλι στο Mega

1



Ο λόγος για τον Θανάση Πασσά, ο οποίος ήταν ρεπόρτερ και έπαιρνε δηλώσει από πολλά πρόσωπα της showbiz για χάρη του Χαμογέλα και Πάλι στο Mega. 

Δείτε τι έγραψε: 

"Στα τηλεοπτικά project που ήμουν γούσταρα, πέρναγαν καλά οι ώρες, και δεν χτίζαμε καμια πολυκατοικία, καθόμασταν και κάναμε βιντεάκια. Φέτος κατάλαβα τι θα πει τηλεόραση που με είχαν κάνει συντάκτη και έτρεχα και έγραφα, πήγαινα γραφείο. Θυμήθηκα για ποιον λόγο άρχισα να ασχολούμαι με την κωμωδία και την τηλεόραση. Ο λόγος ήταν ένας, δεν ήθελα να δουλεύω. Φέτος δούλεψα πάρα πολύ και κουράστηκα, παραιτήθηκα...

Ό,τι έκανα μου άρεσε αλλά κουράστηκα, έχει πάρα πολλές ευθύνες αυτή η εκπομπή. Έβρισκα θέματα για το ψυχαγωγικό κομμάτι της εκπομπής, έστηνα τις συνεντεύξεις, έκανα μοντάζ, τα σούπερ, είναι οι προτάσεις που παίζουν κάτω από τη συνέντευξη... Μπορεί να χρειαστεί να κόψεις ένα βίντεο 3-4 φορές για να βγει στον αέρα, να είναι τηλεοπτικό. Μετά έπρεπε να βρω καλεσμένους, τα λεγόμενα "πεσίματα" ήταν πολύ κουραστικά, έπρεπε να περιμένεις 6-7 ώρες. Να περιμένεις σε ήλιο, βροχή, κρύο. Να ρωτάς, "θα είσαι του χρόνου στονΑΝΤ1;", το έκανα και αυτό. Οπότε βαρέθηκα.


Δεν ένιωσα ότι θα χάσω τους ανθρώπους γιατί έχω πάντα πολύ καλές επαφές με τους ανθρώπους που δουλεύω, περνάνε καλά μαζί μου. Το συζήτησα με την αρχισυντάκτια, της είπα ότι δεν είναι αυτό που μου ταιριάζει. Η ίδια μου είπε ότι κλειδώνομαι σε αυτήν την εκπομπή και ότι είμαι για κάτι πιο κωμικό.

Όταν μίλησα με τη Σίσσυ Χρηστίδου το καλοκαίρι, είχαμε συμφωνήσει ότι θα κάνω όλα αυτά τα κομμάτια που θέλει η εκπομπή, αλλά θα έχω και τις δικές μου λίστες. Θα κάναμε κάποια βίντεο με την Ελένη Βουλγαράκη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Όλο αυτό δεν πήγε, όπως εξελίχθηκαν φέτος τα πράγματα με τα κοινωνικά θέματα που υπήρξαν. Πάντα θα υπάρχει ειδησεογραφία αλλά η εκπομπή αποφάσισε να στηρίξει περισσότερο το ειδησεογραφικό κομμάτι. Οπότε κάπως βούλιαξε το κομμάτι της ψυχαγωγίας, βοηθάγαμε όλοι στο κοινωνικό κομμάτι, πράγμα που εμένα με βάραινε".

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. μονο χαμογελα και παλι δεν ειναι αυτη η εκπομπη. μια μαυριλα και μιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !