Έρχεται τον Σεπτέμβριο σειρά για τον Μπόρις Τζόνσον... Σε ποιο κανάλι θα το δουμε;

0



Μέσα στον Σεπτέμβριο θα αρχίσει η προβολή των επεισοδίων της πολιτικής δραματικής σειράς «This England» του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου Sky με τον Κένεθ Μπράνα να κάνει τον απερχόμενο Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον.

Η σειρά θα προβληθεί στην Ελλάδα εντός Σεπτεμβρίου από την Cosmote TV σύμφωνα με την εταιρεία Freemantle  που ανέλαβε την διανομή της παραγωγής παγκοσμίως  και την έχει ήδη πουλήσει σε 88 χώρες και περιοχές (συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας)  μεταξύ των οποίων, οι Ισπανία, Πολωνία, Ολλανδία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Νότια Αφρική, Σκανδιναβία και Βαλτική, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Variety.

Η σειρά θα κυκλοφορήσει στο Sky Atlantic και την υπηρεσία ροής NOW στις 21 Σεπτεμβρίου.


Η μίνι σειρά θα εμβαθύνει και στην προσωπική ζωή του πρωθυπουργού.

Το νέο teaser παρουσιάζει την ένταση μεταξύ του Τζόνσον και του Κάμινγκς που σιγοβράζει ενώ τελειώνει με μια ματιά του Τζόνσον στο νοσοκομείο, πιθανότατα αφού μολύνθηκε ο ίδιος από τον ιό.

Ο Μπράνα είναι αγνώριστος στο teaser ενώ την σύζυγο του Τζόνσον, Κάρι Σίμοντς υποδύεται η Οφηλία Λόβιμποντ.

Ο Σάιμον Πέισλι Ντέι εμφανίζεται ως ο πρώην βοηθός του Ντόμινικ Κάμινγκς, ο οποίος εμφανίστηκε επικριτικός στις αποφάσεις του Τζόνσον κατά τη διάρκεια της πανδημίας, μετά την παραίτησή του το 2020.

Το This England συνυπογράφει σεναριακά και σκηνοθετεί ο παραγωγικός Μάικλ Γουίντεμπότομ.


Στο μεταξύ, το έτερο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4, σχεδιάζει μίνι σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο  «Boris».

H σειρά ταινιών τεκμηρίωσης θα επιχειρήσει να διαμορφώσει το «αληθινό πορτραίτο» του Βρετανού πολιτικού (αλλά και ανθρώπου), έχουν τονίσει στελέχη του ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού, αξιοποιώντας υλικό αρχείου συνδυαστικά με συνεντεύξεις από φίλους και «αντιπάλους», με αφετηρία του αφηγήματος τα παιδικά– νεανικά χρόνια του.


Η τεσσάρων- ωριαίας διάρκειας- επεισοδίων σειρά θα διερευνήσει πως οι σπόροι πολιτικής αντιπαλότητας ξεφύτρωσαν στους διαδρόμους του Ίτον, όπου ο Τζόνσον νίκησε τον πρώην πρωθυπουργό, Ντέιβιντ Κάμερον, στην διεκδίκηση για το ηγετικό ρόλου στο περίφημο σχολείο, την εκστρατεία του για να γίνει πρόεδρος των φοιτητών του πανεπιστημίου της Οξφόρδης , μέχρι την «κάθοδο» του στον «στίβο» της πολιτικής και την ανέλιξη του στην εξουσία, από δήμαρχος του Λονδίνου έως την Ντάουντινγκ στριτ και την πρωθυπουργία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !